reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O matko co tu się dzieje :szok:

kaamaa fajna ta kuchnia :-) od razu lepiej się człowiek czuje jak parę nowych mebli w domu :-D

Vegas i jak tam wasza maja? Biedaczka będzie na te rehabilitację chodzić? Może się jednak wstrzymać tak jak mówiła fizjoterapeutka?

Lolkak próbuje się dowiedziec od szwagierki czy to lekarz je wysłał na te rehabilitacje, ale coś nie odpisuje. Może ona sama się zamartwia i wysyła Majkę tam a przecież ma czas;/ Nie wierzę, że lekarz jest tak zbzikowany;/ Nie znam się na tej jej dolegliwości, może ta jej dolegliwośc jest na tyle poważna, że cwiczenia są wskazane /zanik mięśnia brzuszka/, ale to wtedy by się ta terapeutka nie dziwowała, że już z Mają chodzą na te zajęcia.

Tak tak Asiu ładnie Cię udupimy czekaj a może raczej Żanetko?! :-D

Pewnie ta pani ze zdjęć i dzieczynka nie będą zadowolone, znajdziemy źródło z którego wstawiłaś te zdjęcia! Admini mogą wiele kochana.

Mam nadzieję że kopara Ci już opadła :-D

Dziewczyny dzięki za kompementy a poropos szafek ;-)

Lolkak oj tak pare mebli a dużo zmienia, na swoją starą już patrzeć nie mogłam :dry:

Lolkak próbuje się dowiedziec od szwagierki czy to lekarz je wysłał na te rehabilitacje, ale coś nie odpisuje. Może ona sama się zamartwia i wysyła Majkę tam a przecież ma czas;/ Nie wierzę, że lekarz jest tak zbzikowany;/ Nie znam się na tej jej dolegliwości, może ta jej dolegliwośc jest na tyle poważna, że cwiczenia są wskazane /zanik mięśnia brzuszka/, ale to wtedy by się ta terapeutka nie dziwowała, że już z Mają chodzą na te zajęcia.

wiesz ja bym wstrzymala sie. nie kazde dziecko w wieku 7 miesiecy siedzi.

o rany :szok: laski skąd wiedziałyście? :-D
Paula czemu Twoja "rodzina" jest tak zainteresowana tym co tu piszesz? :no: masakra... ja dla swojego męża nie potrafię znaleźć wytłumaczenia, po co to robił... :dry:
Kama, no no, ładnie się prezentuje Twoja kuchnia ;-)
ViKamcia, jak zobaczyłam Twoją stertę ciuchów do prasowania to aż mnie osłabiło :-D ja NIENAWIDZĘ prasować!
Vegas, po co się wybierasz do dermatologa?

aasiu czy jak Ci tam :-) zdajesz sobie sprawę że Twoje durne żarty są karalne?:-) rozpowszechnianie cudzych zdjęć bez wiedzy autora, paula ma dowody , jeśli Ty byś mnie tak prześladowała to bym zgłosiła sprawę na policję :-)

reklama
DZIEWCZYNY.
sprawa z asia wyjasniona delikatnie bez zamieszania.
ona obiecuje ze juz tu nam mieszac nie bedzie.
wiec uszanujmy to i tez zaniechajmy ten temat.
niech to juz idzie w zapomnienie.

co do źródła nie ciezko je ustalic jak sie ma takie samo IP jak włamywacz;p
i taką władzę jak m.in. ja czy inne moderatorki:)

Do góry