reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
kama super szafki
fikusek1988
hahahaha brawo!!!!!!!trollu!no cóz jest takie przyslowie " nie tykaj Goowna to nie bedzie smierdzialo " hmm ale w tym przypadku bez dotykania smierdzi :-) ale tak to jest jak jest sie nie dojrzalym i nie ma sie odwagi powiedziec czegos prosto w oczy osobie do ktorej sie cos ma ,tylko lepiej wygadac sie na forum osobom które nie znają Cie z reala ( i po postach mają cie za super extra idealna osobe bez wad z samymi zaletami), no cozzz )) a i jak sie narobi samemu bagna,a potem wciaga sie w nie wszytskich na okolo zeby samamu nie wyjsc na glupka
Kłamstwo ma krótkie Nogi
Groooba Dopppaaa Pozdrawiam, i zycze dalszego wciskania KITU )))) ( mimo ze wyszlam na glupka umiem sie do tego przyznac )
zajmij sie lepiej swoim zyciem a nie szpiegujesz!!!!
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Asiu kochanie bez nerwów! bo na prawdę cakiem Ci się psycha zryje a chyba nie wiele brakuje
Groobą doopę to masz TY! bo u Pauli nic takiego nie zauważylam a kochana wzrok mam baardzo dobry.
A co do znania w real to widziałśmy się wiele razy! i wcale idealna nie jest jak wszyscy ludzie!
Masz rację lepiej goowna nie tykać, my dotknelyśmy i całe BB jedzie teraz
Groobą doopę to masz TY! bo u Pauli nic takiego nie zauważylam a kochana wzrok mam baardzo dobry.
A co do znania w real to widziałśmy się wiele razy! i wcale idealna nie jest jak wszyscy ludzie!
fikusek1988
Asiu kochanie bez nerwów! bo na prawdę cakiem Ci się psycha zryje a chyba nie wiele brakuje
hahahaha poplakalam sie ze smiechu
Asia idz bo smierdzisz i zacznis sie leczyc
no cóz jest takie przyslowie " nie tykaj Goowna to nie bedzie smierdzialo " hmm ale w tym przypadku bez dotykania smierdzi :-) ale tak to jest jak jest sie nie dojrzalym i nie ma sie odwagi powiedziec czegos prosto w oczy osobie do ktorej sie cos ma ,tylko lepiej wygadac sie na forum osobom które nie znają Cie z reala ( i po postach mają cie za super extra idealna osobe bez wad z samymi zaletami), no cozzz )) a i jak sie narobi samemu bagna,a potem wciaga sie w nie wszytskich na okolo zeby samamu nie wyjsc na glupka
Kłamstwo ma krótkie Nogi
Prostaczka Groooba Dopppaaa Pozdrawiam, i zycze dalszego wciskania KITU )))) ( mimo ze wyszlam na glupka umiem sie do tego przyznac )
dobrze ze umiesz sie do tego przyznac. swojej osobowosci nie da sie ukryc.
wiec nzikaj stad bo my Trolii tu niechcemy! a kysz!!!!
i daj spokoj. wtryniaj sie tam gdzie cie chca i zycza sobie tego!
aha a wlamywac na kotna sie nie musisz.
ale na pewno zostanie to zgloszone!
czy mnie ktoś ođwieci o co chodzi???
kama fajna kuchnia
malwina co tu oswiecac. wspaniala rodzina pauli nadal ja spzieguje na forum podczytuje a do tego teraz pokazali jacy naprawde sa ****!
naprawde tylko brawo bic i pozazdroscic.
jesli moge to prosze ejszcze o autograf;p
pwoiiesze sobbie nad lozkiem. a zdj wydrukuje i zrobie oltarzyk do ktorego co wieczor bede modlic sie;p
lol
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Widzę, że się tu dzieje, a już myślałam, że Asia ma taką śliczną córę jaką nam tu pokazywała. Bo dobrze kojarzę, że to ona chwaliła się zdjęciami? Komedia na żywo.
Nie idzie jej zablokowac jakoś?;/
My mieliśmy z J popołudnie w rozjazdach. Najpierw wulkanizator, potem kawka u teściowej, czas w trójeczkę. Mycha tak uwielbia tańcowac do łupańców i basów, że nic tylko filmiki nagrywac Od 20.20 Mała śpi, więc czas na relax
Oby mnie jutro przyjął dermatolog.
Kaamaa fajna kuchnia Mój zawsze też taki ''punktualny'' bywał w czasie randkowania Od czasu jak razem mieszkamy jest lepiej.
Nie idzie jej zablokowac jakoś?;/
My mieliśmy z J popołudnie w rozjazdach. Najpierw wulkanizator, potem kawka u teściowej, czas w trójeczkę. Mycha tak uwielbia tańcowac do łupańców i basów, że nic tylko filmiki nagrywac Od 20.20 Mała śpi, więc czas na relax
Oby mnie jutro przyjął dermatolog.
Kaamaa fajna kuchnia Mój zawsze też taki ''punktualny'' bywał w czasie randkowania Od czasu jak razem mieszkamy jest lepiej.