reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia powodzenia w prasowaniu, a może krasnoluski przyjdą i samo się zrobi? :-D

Ja tam prasować ubrania mogę, ale firanki to dla mnie katorga.

Kuchnia:

SDC11349ku.jpg

Jeszcze nie dopracowana brakuje dwóch szafek, M właśnie walczy :-D

reklama
no cóz jest takie przyslowie " nie tykaj Goowna to nie bedzie smierdzialo " hmm ale w tym przypadku bez dotykania smierdzi :-) ale tak to jest jak jest sie nie dojrzalym i nie ma sie odwagi powiedziec czegos prosto w oczy osobie do ktorej sie cos ma ,tylko lepiej wygadac sie na forum osobom które nie znają Cie z reala ( i po postach mają cie za super extra idealna osobe bez wad z samymi zaletami), no cozzz :))) a i jak sie narobi samemu bagna,a potem wciaga sie w nie wszytskich na okolo zeby samamu nie wyjsc na glupka :)
Kłamstwo ma krótkie Nogi :)

Groooba Dopppaaa :) Pozdrawiam, i zycze dalszego wciskania KITU :))))) ( mimo ze wyszlam na glupka umiem sie do tego przyznac :) )
hahahaha brawo!!!!!!!trollu!:-D
zajmij sie lepiej swoim zyciem a nie szpiegujesz!!!!

asia za to bardzo dojrzałe jest podszywanie się pod kogoś innego, wklejanie na forum cudzych zdjęć i szpiegowanie.
Tak najeżdżasz na Paule, to może oświeć nas o co Ci chodzi???

Asiu kochanie bez nerwów! :-D bo na prawdę cakiem Ci się psycha zryje :tak:a chyba nie wiele brakuje:D

Groobą doopę to masz TY! bo u Pauli nic takiego nie zauważylam a kochana wzrok mam baardzo dobry.

A co do znania w real to widziałśmy się wiele razy! i wcale idealna nie jest jak wszyscy ludzie!

Masz rację lepiej goowna nie tykać, my dotknelyśmy i całe BB jedzie teraz :-D:-D

Asiu kochanie bez nerwów! :-D bo na prawdę cakiem Ci się psycha zryje :tak:a chyba nie wiele brakuje:D

Groobą doopę to masz TY! bo u Pauli nic takiego nie zauważylam a kochana wzrok mam baardzo dobry.

A co do znania w real to widziałśmy się wiele razy! i wcale idealna nie jest jak wszyscy ludzie!

Masz rację lepiej goowna nie tykać, my dotknelyśmy i całe BB jedzie teraz :-D:-D

hahahaha poplakalam sie ze smiechu:-D
Asia idz bo smierdzisz:-D i zacznis sie leczyc :-D

no cóz jest takie przyslowie " nie tykaj Goowna to nie bedzie smierdzialo " hmm ale w tym przypadku bez dotykania smierdzi :-) ale tak to jest jak jest sie nie dojrzalym i nie ma sie odwagi powiedziec czegos prosto w oczy osobie do ktorej sie cos ma ,tylko lepiej wygadac sie na forum osobom które nie znają Cie z reala ( i po postach mają cie za super extra idealna osobe bez wad z samymi zaletami), no cozzz :))) a i jak sie narobi samemu bagna,a potem wciaga sie w nie wszytskich na okolo zeby samamu nie wyjsc na glupka :)
Kłamstwo ma krótkie Nogi :)

Prostaczka Groooba Dopppaaa :) Pozdrawiam, i zycze dalszego wciskania KITU :))))) ( mimo ze wyszlam na glupka umiem sie do tego przyznac :) )

dobrze ze umiesz sie do tego przyznac. swojej osobowosci nie da sie ukryc.
wiec nzikaj stad bo my Trolii tu niechcemy! a kysz!!!!
i daj spokoj. wtryniaj sie tam gdzie cie chca i zycza sobie tego!
aha a wlamywac na kotna sie nie musisz.
ale na pewno zostanie to zgloszone!

czy mnie ktoś ođwieci o co chodzi???

kama fajna kuchnia:)

malwina co tu oswiecac. wspaniala rodzina pauli nadal ja spzieguje na forum podczytuje a do tego teraz pokazali jacy naprawde sa ****!
naprawde tylko brawo bic i pozazdroscic.
jesli moge to prosze ejszcze o autograf;p
pwoiiesze sobbie nad lozkiem. a zdj wydrukuje i zrobie oltarzyk do ktorego co wieczor bede modlic sie;p
lol

reklama
Hej:) Widzę, że się tu dzieje, a już myślałam, że Asia ma taką śliczną córę jaką nam tu pokazywała. Bo dobrze kojarzę, że to ona chwaliła się zdjęciami? Komedia na żywo.
Nie idzie jej zablokowac jakoś?;/

My mieliśmy z J popołudnie w rozjazdach. Najpierw wulkanizator, potem kawka u teściowej, czas w trójeczkę. Mycha tak uwielbia tańcowac do łupańców i basów, że nic tylko filmiki nagrywac:) Od 20.20 Mała śpi, więc czas na relax:)
Oby mnie jutro przyjął dermatolog.

Kaamaa fajna kuchnia:) Mój zawsze też taki ''punktualny'' bywał w czasie randkowania:p Od czasu jak razem mieszkamy jest lepiej.

Do góry