reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vikamcia strasznie wspolczuje. ale fajnie ze masz takiego dobrego sasiada ktory jeszcze pozyczy ci kompa bys mogla byc z nami choc chwile.

aasia41 a my jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac. skad jestes dokladnie?
no i pokaz sie nam i corcie:)
my tru znamy się jak łyse konie. chetnie i ciebie poznamy:)

reklama
aj no mam pecha z kompem.. ale trudno.. rozważam kupno nowego w najbliższym czasie:-p

no sąsiad miał dzisiaj wolne i nieposiedziałabym na kompie.. ale z moim D pojechali na ryby i kompa zostawił hah

paula
wątpię czy chciałoby Ci się...
mam tego sporo.. łącznie z pościelkami, ochranisaczami na łóżeczko i częsciami do wózka które dało się poprać zrobiłam 11 prań... i to wsyztsko na 0-3m :tak:
a tu część moich posegregowanych już ciuchów
DSCF5035.jpg

Kamcia Życzliwego masz sąsiada ze ci kompa pożycza, nie powiem. :-D ciekawe jak mu dizękujesz za to ze tak chętnie pożycza?:-p:-D
magda Zdrówka dla Łucji.

ewi normalnie .. hehe
mówię dziękuję i już... :-p
pożycza mi lapka na czas kiedy nie ma go w domu.. teraz pojechał z moim na ryby,, więc siedzę sobie:-D a jak idzie do pracy to mój idzie po lapka do niego i ja sobie mogę posiedzieć:-p

też się ciesze że mi pożycza ,. hehe inbaczej nawet nie wiedziałabym co się dzieje na świecie:-p

Szpiegi atakują!! :-D:-D:-D

MAMY CIĘ! :-D:-D

Jakie to życie w ANGLII fajne :-D

Paula dawaj pojedziemy do koleżanki Asii może nas przyjmie :-D tylko daleko byśmy nie zajechaly, Ty to po sąsiedzku, ja 30 km mam :-D a to już poważna wyprawa nie ma co! :-D

Kamcia :szok: o kurczaki, ty czworaczki rodzisz? :-D

Kuchnia już prawie zmontowana, poźniej wstawię foto ;-) tylko kuchenka nam się nie zmieści :wściekła/y: brakuje 2,5 cm :dry: nie wiem jak tak wyszło, no nic będziemy jakoś inaczej kombinować.

no co wy dziewczyny to wszystko po Viki:-D
zrobiłam 3 prania białe 3 różowe 2 kolorowe , 1 ciemne i 2 prania z pościelami , materacykami , i częsciami które da się wyprać z fotlika, gondolki, no i łózeczka(mam turystyczne)
najgorsze jest to że to tylko te najmniejsze ciuszki...
i jak na nie patrzę to ciesze się że bedzie 2 córka... hehe bo przynajmniej je jakoś podwójnie wykorzystam:-p

reklama
malwina to ja Ci podrzucę bo jak je wrzuciłam poprane do łóżeczka to całe pełne łóżeczko ma,.. i teraz zbieram powoli siły na prasowanie... yhhhh

a już mnie kręgosłup bloi na sam widok:-D

Do góry