reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak mój jak gada że jest zmęczony to ja mówię że mnie to nie obchodzi i tak ma iść, i idzie :-D

Cholercia nie wiem co mam o tym mysleć, zrobiłam dziś rano test, już wczoraj mnie korciło ale myslę ż rana bardziej wiarygodny wynik wychodzi. No i patrzę że druga kreska lekko różowa ( tak jak wtedy kiedy byłam w ciąży z Julką) ostatnio nie powiem zaszaleliśmy trochę.... :zawstydzona/y: no nic mam nadzieję że uda się J wcześniej z roboty wyrwać to pojadę zrobię betę.
No i @ mi się 3 dzień spóźnia i żadnych objawów nie mam :dry:

reklama
lenka ale Adaś fajnie wygląda :tak: a jaki on jest duży :szok: w ogole nie wygląda na swój wiek :no:

kama o prosze,co za wieści :-) ta druga kreseczka.. to dobrze czy źle, że się pojawiła?;-)
(ja też miałam taką jasną w ciąży z Zuzią)

Anetka teraz to już po ptakach, pozostało się tylko cieszyć :-) J jeszcze nic nie wie.... zmyśliłam żeby przyjechał wcześniej bo nie dam rady w piecu rozpalić bo coś nie działa :-D łyknął na szczęscie...

Witajcie
u mnie zwalilo sie ogrom problemow..
nie chce pisac nic co i jak..
zbyt delikatne sprawy...
Mam nadzieje ze przez week sie wszytsko wyjasni.

do tego julcia dzis w nocy wstala i mocno plakala..
naszczescie jak przytulilam ja do siebie to zasnela..
ale rano wstala i kichala i co kichniecie to smarkusie lecialy.
nabawila mi sie katarku.. tylko nawet nie wiem gdzie...
choc w sumie ostatnio na hustawkach czapke zrzucala i nie chciala moze to to.
zmykam.
nadrukuje moze wiecej po week.

Lolkak mój jak gada że jest zmęczony to ja mówię że mnie to nie obchodzi i tak ma iść, i idzie :-D

Cholercia nie wiem co mam o tym mysleć, zrobiłam dziś rano test, już wczoraj mnie korciło ale myslę ż rana bardziej wiarygodny wynik wychodzi. No i patrzę że druga kreska lekko różowa ( tak jak wtedy kiedy byłam w ciąży z Julką) ostatnio nie powiem zaszaleliśmy trochę.... :zawstydzona/y: no nic mam nadzieję że uda się J wcześniej z roboty wyrwać to pojadę zrobię betę.
No i @ mi się 3 dzień spóźnia i żadnych objawów nie mam :dry:
taaa :-D druga dobre wieści:-p za dużo ciąż dzisiaj :-p uwierzę jutro :-p koleżanka się ożeniła a ja nic nie wiedziałam też uwierzę w to jutro :-D

dobry :-p
nie mam zadnych happy wkrętów :-p wczoraj umierałam okres taki bolesny dostałam i dziisaj ciąg dalszy :dry: najdziwniejsze jest to że dostałam okres po 14 dniach o co kaman, nie wiem :dry:

edit. Daffi przytulam wracaj do nas:*

Nie nadrabia bo dzis mnie szlag trafił i mi ochota odeszla:/ przeczytałam tylko ta stronę.

kaamaa :-D niezła jesteś:-p

Vegas to faktycznie mała jest mała :-) Miki 5 nosi ale chyba nadchodzi powoli ten czas kiedy będzie trzeba przejść na majteczki ;-)
Calie ja też przez różne przechodziłam i zawsze do pampers wracałam.
Artystka normalnie nie wierze w przemiana ojca Michasia dobrze, że chociaż gdzieś spokój:-)
Koniczynak ja się cały czas przymierzam żeby się smoka pozbyć ale mnie właśnie to co w nocy będzie przeraża :dry:
Lenka ale Ci Adaś rośnie, mały przystojniak :-D
Kama sobie żarty robisz:-)

U nas w nocy padało a teraz jest pochmurno. Usiadłam sobie na kanapie wygodnie sobie pisze a teraz Miki mi się na kolana władował no i dorwał sie do lakieru i całe ręce ma czerwone:angry:

reklama
kama a juz mialam ci gratulowac:-D

daffi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:*

u mnie rano padalo,teraz juz troszke lepiej:-) ale powietrze rewelacyjne:)

Do góry