reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paula a nie je nic po obiadku? wiesz typu chrupki, ciasteczka? Julka dzisiaj u babci zapchała się flipsami i na kolację zjadła tylko 3 łyżeczki kaszki, często tak jest że mało je a i tak całą noc wytrzymuje więc głodna nie jest.

Właź na gadu :-p

E:

To wcale się nie dziwie że przed 19stą nie chciała jeść jeszcze obiadek jej się nie przetrawił ;-)

Ostatnia edycja:
paula pózno obiad jej dajesz to nie dziwne ze nie chciala mleczka:-) moze jej wczesniej dawaj, dzien juz dluzszy jest, wiec pewnie i pozniej troszke bedzie zasypiac:-)

kaamaa co gadu, co gadu a tutaj kto bedzie pisac :-p :dry:

eliza gratulacje dla Mikiego:)

patisia fajna ta spacerowka:-)

artystka podpisuje sie pod postem ashery!

paula ja bym majlej dawala co innego :) alan tak mial bardzio dawno temu i teraz dostaje co innego:)

A my dzis 3 razy bylismy na dworze:-) Alan ma siniaka kolo oka bo sie przewrocil na krawedz murku ale szybko przeszlo bo pokazalam mu male labradorki:-D

ja sie zastanawiam nad kupnem jakiejs taniej,uzywanej parasolki tylko zeby miala dlugi podnuzek i regulowany. Bo graco nie ma tego podnozka a w wakacje bede nad zalew chodzic i pewnie w wozku bedzie spal i bylo by mu wygodniej no i graco mam ciemnego koloru wiec bedzie goraco. Ale narazie sie ztasanawiam ale jakl znacie jakies tanie to mozecie rzucic propozycje:)

Eliza no coś Ty Was nie zostawiamy :-D chcę tylko z Nią tą sobotę obgadać, ale mnie chyba zołza znowu do wiatru wystawia :-D

Fikusek biedny Alanek, dobrze że szybko zapomniał.

A do jakiej kwoty szukasz?

paula tak jak dziewczyny piszą troszkę późno na obiadek, mój je koło 13 koło 15 drobna przekąska i dopiero potem kolacja:-)

fikusek a delti liv? otaki Wózek spacerowy DELTI LIV Warszawa (1535018593) - Aukcje internetowe Allegro znajome go sobie chwalą, bo ma małe gabaryty do podrózwania więc na wypady super :-) i w użytkowaniu dla dziecka dobry i super lekki:-)
fajny ale cena za wysoka :-) no ale na uzywany moge wylukac:-)
na allegro znalazlam jedne na licytyacji fajny ale pewnie tos by mnie przelicytowalk....

kama max 150 zl ale z tym ze uzywany chce:-)
a co myslicie o tych???
WÓZEK SPACERÓWKA PARASOLKA M&P PIPI BUGGY (1526376036) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie 2 nowe w komisie stoja

Callie książka w wannie z gorącą wodą a później łazienka sto lat zajęta uwielbiam to robić :-D
Paula faktycznie może nie jest jeszcze głodna może spróbuj dać jej wcześniej obiadek albo później kolacje.
Fikusek ooo całus dla Alanka:-)

Miki z dziadkiem sobie w kuchnie buszuje zaraz robię mu mleko i wysyłam w kraine snów mam nadzieję, że będzie bez problemu bo ostatnio 1h trwało to zasypianie z rykiem ale wczoraj była błoga cisza:-)

reklama
Do góry