reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dzieki laski:)

lolkak a masz pomysl czym go przemalowac?:-D

Chyba sie zdecyduje na ten M&P bo sporo widze ofert z nimi i u mnie w komisach stoja:-)

Artystka kurcze nie rozumiem twoich rodziców chcesz być odpowiedzialna zarabiać i tak Ci pod górkę trzymam kciuki żebyś się jak najszybciej usamodzielniła i sama podejmowała decyzję ;-) A u mnie powoli do przodu, mały rośnie jak na drożdżach ja studiuje a P pracuje jak głupi non stop ale nie jest źle :-)
Vegas u mnie tak było długo z tym smokiem a teraz znowu jest walka:-)

Miki mi śpi a ja you cen dance oglądam i starsznie głodna jestem ale pora mnie dobija:dry:

pękam ze śmiechu [video=youtube;m8TxXjCQCtc]http://www.youtube.com/watch?v=m8TxXjCQCtc&feature=player_embedded#at=74[/video] :-D

Vegas ale fajnie Martynka wygląda :-) a powiedz mi, ona potrafi jeździć na tym rowerku? tzn pedałować umie? :-p
hehe, no co Ty. Nie umie. Ale siada okrakiem na rurkę z rowerka i go prowadzi pięknie za kierownicę, zobacz
DSCN3979_360x480.jpgDSCN3936_360x480.jpg
poza tym ten rowerek to już stary, kiedyś bratankowie na nim jeździli i jest dla starszych dzieci jak właśnie oni /wtedy mieli 2.5,3 latka/. My Martysi kupimy taki dla niej odpowiedni, chyba na DD:-)

reklama
Witam!
Niżej wklejam obiecane zdjęcia z figloraju,a my dziś zaopatrzyliśmy się nowe telefony,tylko że ja z mojego jakos nie jestem zadowolona chociaż sama go sobie wybrałam ech ja to mam tak zawsze.
Klucze oddaliśmy,kaucja oddana a ludzie okazali się mega uczciwi bo oddali nam nawet kase za to że nie będziemy mieszkać tam do końca miesiąca.Zawsze płaciliśmy do 11 za miesiąc z góry i oddali nam jeszcze 350 zł czego się nie spodziewalismy.

Paula u mnie w mieście jest kilka tych figloraji ale ten miałam najbliżej ale więcej tam nie pójdziemy raczej,wolę jechać dalej a mały będzie miał więcej atrakcji.

Filmik boski a chłopaki są the best!

a to Antoś

Załączniki

• IMG_3144.jpg
    IMG_3144.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3134.jpg
    IMG_3134.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3131.jpg
    IMG_3131.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 29