reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi tak bardzo mylą ;-) u mnie też wszystko zamykają. jedynie co się utrzymuje to spożywczaki,bo po bułki nikt do wawy nie będzie jeździł,ale ciuchy,proszki czy kosmetyki lepiej kupić w wawie.
Kaamaa,Paula moja na szczęście jak się drze to akurat wtedy nie ma żadnego ludzia na ulicy ;-) bo jakby ją ktoś usłyszał to by pomyśleli,że jej coś robię ;-)

E:

artystka u mnie na pocztę chcieli wyższe ,znajomość 2 języków,kompa,terminala do kart i staż 5 letni. a jak widzę te baby to mam wrażenie,że rozwój zatrzymał się na podstawówce:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
a my sprzedajemy kompa.
więc pewnie przez trzy do pięciu dni nie będe tu zaglądać, ewentualnie z telefonu.

spacerek już zaliczony, tyle ze zimno strasznie.

w ogóle trzeb asię brać za porządki powoli, bo swięta już tuz tyż, jak ten czas szybko leci, ja nie mogę.
Vegas Fajnie Ci ta grzywka wyszła.
Lenka Ja też jak Mareczka obcięliśmy to wygladał na bandziora jakiegos, ale idzie się przyzwyczaić. tylko fakt, szkoda tych długich włosków. a Adaś i tak wygląda super.
Eliza no to teraz możesz się pożegnać z siedzeniem w miejscu.:-D gratulacje dla małego.
A ja tam się cieszę że jestem dorosła i mam swoje życie.

Całe życie czekałam, kiedy będę się wreszcie mogła uwolnić od mamy.

I nigdy nie zapomnę tego "już po dobranocce, do łóżka spać" wrr... :-D

ja tego też nie zapomnę. a żeby obejrzec jakis film to nieźle rzeba było ise naprosić i jszcze jak się cąłowali to juz w ogóle oczy muieliśmy mieć zamknięte. moje dzieci po dobranocce też już idą spac tylko ze ta dobranocka leci conajmniej do 20.30 :-D

Artystka a farbami akrylowymi też malujesz? WIesz z Twoim talentem to mogłabyś ogłosic się do murali, naprawdę. dużo ludzi chce coś takiego. a gdybys robiła to taniej tylko żeby jakiś tam zarobek z tego mieć to napewno ktoś by się zdecydował

artystka -ale czegoś nie pojmuje...to chyba jakies bledne kolo. Szukasz pracy - jakiejkolwiek, ale nie poszlas do tej za 20zl/h [mega okazja] bo nie masz z kim Miśka zostawic, to jak chcesz isc do obojetnie jakiej, skoro przepuscilas nawet taką okazję?

artystka mnie sie podobaja tez szkatułki na drobiazgi, wogóle masz talent dziewczyno:) i wogóle szkoda ze z ta pracą tak wyszło

lolkak ja tez szybko dałam Zuzię do spacerówki , chyba miała 4 miesiące , ale tylko trochę podniosłam zeby cos tam widziała.

Ewi a co z kompem nie tak że sprzedajecie? czy nowy będziecie kupować?

Asherara mi też taka pierwsza myśl przez głowę przeszła jak przeczytałam post Artystki.

Paula co robisz w sobotę? w galerii "zielone wzgórze" jest bal dla dzieci, konkursy zabawy itp. szwagierka z dzieciakami była w tamtym roku i bardzo jej się podobało w tym roku też jadą i my się chyba wybierzemy, fajna atrakcja i to za darmo :-)
Nie masz ochoty też podjechać z Zuźką?
Sorry że tutaj piszę ale na gadu Cię ostatnio nie ma :-p

My prze chwilą wróciłyśmy do domu, Julka przez 2,5 na nogach z dzieciakami biegała, byłam w szoku że dała radę.
A my ze szwagierką sączyłyśmy kawusię na słoneczku, żyć nie umierać ;-)

Emilce w końcu przebiła się górna lewa jedynka, teraz czekamy na prawą:-D
My po zmianie czasu też śpimy troszkę dłużej:-D Mała wstaje po 6, a nie po 5 i :szok: po cycu odkładam ją z powrotem do łóżeczka i czasem do 8ej daje mi pospać:szok: Raczej nie zasypia, ale zajmuje się sama sobą i smokiem, którego w nocy i nad ranem jej nie żałuję:-D Zawsze mnie rozśmiesza, jak mała widzi, że podchodzę do łóżeczka i sama wyciąga z buzi i oddaje mi smoka z szerokim uśmiechem na twarzy:-D
Lenka świetne zdjęcie, mina małego zawadiaki piękna:tak:
vegas Martynka jak zawsze śliczna, choć wolę ją z kitkami. Świetnie ją ubrałaś:tak:
lolkak Kiedyś częściej tak ze 4 razy w roku, a z córką to 2-3 razy w roku:-( Dziś znowu siostrzenica o mnie pytała, a mi się smutno zrobiło:-(
fikusek Też chcę fotelik na rower, ale wszystkie są od 9kg, więc mała może za pół roku będzie mogła w takim jeździć:-D Może się nad przyczepką zastanowię- koleżanka wkładała do takiej fotelik samochodowy i już od 3ego miesiąca jej córka była wożona rowerem:-D
umi a jak zdrówko? Już lepiej?
Eliza To teraz już koniec spokoju, wszystkie dzieci mobilne:-D

Paula wiedziałam że się skusisz :-D ok to czekam wieczorem na wiadomość :-p

Konniczynka
mi się strasznie podobają te przyczepki do rowerów, ale sama chyba bym się bała tam "zainstalować" dziecko.

My też chyba jeszcze idziemy na podwórko, Julka marudzi na spanie a ja nie mam zamiaru jej jeszcze kłaść.

reklama
A my włąsnie wrócilismy z dwora, mlody spal na dworze w wózku bite 2,5 h :szok: :-D ja zaliczylam slkep bo chusteczki nawilzane sie skonczyly, a pampki to M kupi w Grójcu... ;] chwile z dzieciakami posiedzial jak pojechalam...

No a teraz daje malemu kisiel i pewnie dam mu troszke mm.

kaamaa powalilas mnie tym tekstem "no juz po dobranocce- idz spac" bo ja tak teraz mowie do Hani i Daniela i musza isc :-D
zupka super ze usg wyszlo super.
artustka to zes niezla prace oduscila.... :dry:

Do góry