patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
przeagent łóżko plyn do naczyń albo tak jak kamaa pisała vanish :-)heja:-)
nie zgaddniecie co moj maly dzis zrobil......
wiec rano wstal a ja nawet nie drgnelam otworzyl sobie drzwi podsowajac krzeselko(tak sadze po tym jak stalo) obudzilam sie a jego nie ma w pokoju,poecialam do drugiego tez go nie ma,do siorki tam tez go nie ma. A ten siedzi w lazeine i szotka do czyszczenia kibla w nim sie chlapie.... wzielam go,wymylam,przebralam i wlaczylam bajke a ja poszlam powycierac wode. Wracam a on mi wylal caly duzy kefir na lozko i znowu przebieranie
i tu pytanie bo mi sie przypomnialo,czym najlepiej czyci sie łozko? tzn te obicia?
uuuu może Twój M ma jakieś napięcie przedmiesiączkowe? a tak serio ja nie wiem co tym chłopom odwala... czy to wiosna przyszła i razem z zimą stopniały im mózgi mój też aparat prosiłam go o pozmywanie naczyń i co? spać mu sie chciało i poszedł spać, a mi też się chciało i musiałam pozmywać Przesyłam Ci duuuuużo słoneczka bo u mnie dzisiaj pięknie ale wiatr też mam Kubuś myślę że dobrze, już tydzień leczymy to paskudzctwo, jeszcze tydzień i robimy badania :-) ale traci mi znowu apetyt :-( walczymy o każdą łyżeczkę obiadku :-( kolacja też jakoś nie specjanie nam ostatnio idzie :-(Fikusek ale ten Twój Alanitos to numerant
Patiaia u mnie jak zawsze :-) Maja nocny marek;-) M wkurzający;-) Żyć nie umierać :-) Muszę iść po to skierowanie do pediatry,ale na razie lipa bo strasznie wieje i zaraz pewnie zacznie lać
A jak kubuś??
kurcze :-( a to dlaczego? Dzidzius? :-)Paula co do mebli, to na fastach w "aneksie" jest wystawka z meblami, ale tam to drogie jak cholera, w ogóle w Białymstoku mebli dziecięcych jest mało i są strasznie dorgie, aaai na hetmańskiej obok auchana, tam gdzie był avans otworzyli Vox kids.
Fikusek dobry jest! jest specjalny vanish do czyszczenia tapicerek, a tak to spróbuj gąbką z płynem do mycia naczyń.
A ja od rana mam rewolucję żołądkową chyba wszystko co zalegało w kiszkach ujrzało światło dzienne.
No i jeszcze pochmurno strasznie.
pranie powieszone, wieje jak cholera, ale słoneczko śliczne
edit.
Daffi druga przeaparatka tylko łańcuszka szkoda :/