reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też muszę sobie na niedziele kupić jakieś butki, mam takie na wiosnę na obcasie ale mi leniowi nie chciało się zanieść do szewca i strasznie obcasy poździerałam, i chyba już do niczego sie nie nadają, w sobotę będę musiała podskoczyć coś kupić.

reklama
Patisia na polu? a coś Ty ziemniaki sadziła? :-D
nooooooo jasne i buraki też jeden mi na żywo rośnie w domu:-p
to u nich znaczy na dworze:-D
:-D:-D:-D u nich też jesteś z podkarpacia!:-D
a ja dalej czekam na kase z rozliczenia a nawet niezla sumka mi wpadnie:) tez zaplanowlam malemu kupic pare rzeczy za to:) paiskownica,jakis rowerek:)
też czekam a kiedy złożyłaś?
lolkak wózek wytestowany w warunkach domowych tylko, jeszcze trochę poczekamy z wyjściem na "pole" :-D (kama, to jest takie, hm... podkarpackie outside :-D)

nasze rozliczenie pójdzie na samochód, mam nadzieję, że na święta już nim pojedziemy :-)
yeeeeees:-D dobitnie to określiłaś :-D

lolkak hej :-D kope lat:-D jak Maja?:-) a z tymi PIT-ami nie różowo ja się grzebałam długo żeby je zanieść ale już doniosłam do US :-p

patisia ja jestem z lubelskiego i u mnie mowi sie na dwor:-D

mi brat cioteczny rozliczal bo w US pracuje no i z miesiac temu to zrobil

heja:-)
nie zgaddniecie co moj maly dzis zrobil......

wiec rano wstal a ja nawet nie drgnelam:-D otworzyl sobie drzwi podsowajac krzeselko(tak sadze po tym jak stalo):-D obudzilam sie a jego nie ma w pokoju,poecialam do drugiego tez go nie ma,do siorki tam tez go nie ma. A ten siedzi w lazeine i szotka do czyszczenia kibla w nim sie chlapie....:-D wzielam go,wymylam,przebralam i wlaczylam bajke a ja poszlam powycierac wode. Wracam a on mi wylal caly duzy kefir na lozko:szok: i znowu przebieranie:-D

i tu pytanie bo mi sie przypomnialo,czym najlepiej czyci sie łozko? tzn te obicia?

Fikusek ale ten Twój Alanitos to numerant:-D

Patiaia u mnie jak zawsze :-) Maja nocny marek;-) M wkurzający;-) Żyć nie umierać :-) Muszę iść po to skierowanie do pediatry,ale na razie lipa bo strasznie wieje i zaraz pewnie zacznie lać

A jak kubuś??

Paula co do mebli, to na fastach w "aneksie" jest wystawka z meblami, ale tam to drogie jak cholera, w ogóle w Białymstoku mebli dziecięcych jest mało i są strasznie dorgie, aaai na hetmańskiej obok auchana, tam gdzie był avans otworzyli Vox kids.

Fikusek :-D:-Ddobry jest! jest specjalny vanish do czyszczenia tapicerek, a tak to spróbuj gąbką z płynem do mycia naczyń.

A ja od rana mam rewolucję żołądkową :dry: chyba wszystko co zalegało w kiszkach ujrzało światło dzienne.
No i jeszcze pochmurno strasznie.

kama probowalam gabka ale to tylko swieze plany zlazly:-) a chce wlasnie cale lozko wyczyscic:) to dzis musze upolowac ten wanish:-)

reklama
haha Fiusek ale aparat:D
no ten to ma pomysly:)

mi julka dzis spala cala noc!!!!:)
wstala po 6 i patrzala na nas jak spimy po czym wskoczyla do naszego lozka.
jak juz wstala przed 9 to i mnie intensywnie budzila bijac mnie po ramieniu co do delikatnych uderzen nie nalezalo...
i na koniec postanowila zerwac mi lancuszek. Takze zaiwszke tylko mama a lancuszek sie wsiakl.

Do góry