reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patisa witaj!:-p nie martw sie bo wszystko będzie ok a jak maluszek się urodzi to dopiero będzie powodów do zmartwień nawet o kupkę:-p

trinaa bidulko trzymaj się! i nie daj się:-(

callie jej :-( zrób mu badanie krwi. lekarz nie miał podejrzeń do niczego?

nogi mam w tyłku :-p cały dzień na polu :-p

reklama
hej:) mnie mąż wyciągnął na zakupy na miasto, na nogach, ja na szpili, on robi kroki jak słoń i ledwo nadążałam:p i aż mnie stopa boli:p kupił mi spóźniony prezent urkowy, buty, na urki dostałam papcie a teraz buty kupił, takie bardziej może na bardzo wczesną wiosnę, jesień i zimę nawet, ale ładne to będę miała na zaś a po 10ym kupię sobie takie trampki na koturnie bo mi się strasznie spodobały:p czy to szpila czy koturna, jeden kit:p chciałam sobie kupic jakąś bluzeczkę, ale nic fajnego nie było. Liczę, że na dniach coś kupię:)

Poza tym tak jak Anetce kasa z pitów przyszła, planuję Małej pokupowac na dniach coś super, jakieś trampki np, bluzki:biggrin2: i sobie coś do ubrania bo będę goła i wesoła za chwilę.

Kaamaa moja córa robi 'fu' do chusteczki, ale nie mocno. Myślę jednak, że przynajmniej wie o co kaman to będzie łatwiej ją nauczyc:)
Eliza zauważyłam, że Danielek to nawet wcześnie chodzi spac:)

a ja dalej czekam na kase z rozliczenia a nawet niezla sumka mi wpadnie:) tez zaplanowlam malemu kupic pare rzeczy za to:) paiskownica,jakis rowerek:)

lolkak wózek wytestowany w warunkach domowych tylko, jeszcze trochę poczekamy z wyjściem na "pole" :-D (kama, to jest takie, hm... podkarpackie outside :-D)

nasze rozliczenie pójdzie na samochód, mam nadzieję, że na święta już nim pojedziemy :-)

reklama
Vegas... nu nu, narobiłaś mi ochoty na nowe buty... to nic że mam ich na wiosnę z 15 par :dry:
no widzisz, a ja na wiosnę miałam tylko balerinki, sportowe i botki:p teraz te co mi J kupił są ew. na wczesną wiosnę bo tak to na jesień/zimę, ale i tak się cieszę bo są przeceny i ze 139zł były przecenione na 69.99:) więc fajnie się trafiło. Po 10tym zamierzam kupic trampy na obcasie/koturnie, były tak zajesuper, że żałuję, że ich dziś nie kupiłam, ale po cichu liczę, że za parę dni stanieją skoro przeceny robią:D

Do góry