reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eeee kurcze też bym sobie wskoczyła do wanny ale jestem za leniwa żeby iść i sobie wody nalać :-D walnęłam z M szybki prysznic i po kłopocie :-D

Ja też bym poszła spać ale mam taśmę montażową w kuchni (czyt. M składa meble) i jakoś końca nie widać :dry:

E:

Paula dzięki dzięki :-)

Już się boję, szlachetna doopka nie akceptuje wody poniżej 38 stopni, chyba suszarkę wezmę i będę dogrzewać :-D

A demotywator z tym cukrem to mnie rozwaliło :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
paula no no:-p pozazdrościć:-)

fikusek:-D

patisia dobrej nocki;-)

kaamaa chyba niewiele jest osób,które lubią dentystę, ja tez nie przepadam:confused2: ale jak trzeba to idę, w sumie o tyle dobrze,że raczej mi się nic nie dzieje z uzębieniem:-Dtakże to praktycznie kontrolne wizyty najczęściej;-)

noo Michał mi napisał sms,że wraca z pracy,ale coś go nie widać:eek:

EDIT:

kaamaa jak tak napisałaś o tym montowaniu mebli,to mi się od razu przypomniało jak mój składał kiedyś u rodziców,bo teść akurat był w tym czasie w szpitalu i siłą rzeczy nie mógł - jednym słowem komedia:-D jak zawsze rozgarnięty facet, tak wtedy dał ciała po całości:-D

Ostatnia edycja:
ja juz jestem.. znaczy wróciłam przed kąpielą małej..
no ale zanim ją wyykpałam , później siebie , późńej sprzątanko.. to trochę zleciało..

fikusku podoba mi sięTwoje myślenie:tak:
a co do wyjazdu... ja pewnie też bym w ciemno wyjechała gdybym nie miała tutaj znajomych i wogole - też lubię ryzyko..

no i tyle co zapamiętałam z tego:-D

lolkak Jak wrażenia po "Królu"? Chciałabym go obejrzeć.
Zgadzam się z kamcią- też nie mogłabym zatrudnić się, wiedząc o ciąży i nie mówiąc o niej. Wierzę i wiem, że są ludzie, którzy zatrudniają kobiety w ciąży (zresztą niedawno anna tak została zatrudniona). Pewnie ciężarnej jest trudniej o zatrudnienie, ale przynajmniej sytuacja jest jasna. Tak się złożyło, że miesiąc po zatrudnieniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży i... było mi głupio od razu o tym powiadomić. Dopiero po kolejnych 2 miesiącach doniosłam zaświadczenie od ginekologa. I częściowo przez prawo pracy zostałam zmuszona, by przejść na zwolnienie. Okropnie czułam się z tym, że przemilczam TAKĄ wiadomość, ale wolałam choć trochę zapracować na zwolnienie, na które wiedziałam, że będę zmuszona pójść pomimo świetnego samopoczucia.
Teraz ponownie się zatrudniłam i choć chciałabym drugie dziecko, to najpierw chcę minimum 6 miesięcy popracować, nim zaczniemy jakiekolwiek starania. I chciałabym umowę na co najmniej 2 lata, żebym wiedziała, że będę miała, dokąd wrócić. :sorry:
Moja koleżanka podobnie jak ja się zatrudniła i wkrótce zaszła w ciążę. Tylko że ona źle się czuła od początku ciąży i po miesiącu pracy (na pół etatu) poszła na zwolnienie. Przedłużyli jej umowę do dnia porodu, mimo że nie musieli (brakowało jej tygodnia do okresu ochronnego), ale nie obyło się bez nieprzyjemnych uwag dotyczących l4 tuż po zatrudnieniu.
malwina Zuzia na tym pierwszym zdjęciu jakoś mi się z angielską królową skojarzyła:-) Tylko zamiast auta bardziej pasowałaby kareta:-D
fikusek Też używam aa. Tylko ja się boję zapalenia pęcherza :dry:
anetka Moja mała też wczoraj miała zimowy kombinezon:-D Ale rozpięty częściowo, a pod spodem cienkiego pajaca. I czapkę mała sobie ściągała, więc część drogi z gołą główką jeździła;-)
kaamaa Mam nadzieję, że kupa już się u was nie leje strumieniami:-D
A mnie boli dziąsło od wczoraj, ósemka znowu rośnie po kawałku. Przez ciążę i karmienie już mi się bardzo odwleka usunięcie jej :dry: Cały czas się łudzę, że jednak uda jej się przebić i uniknę nacinania dziąsła;-)
Dzisiaj moje uda zostały poddane konsultacji lekarskiej;-) W czwartek w nocy mi się znowu pogorszyło, więc dziś postanowiłam się obnażyć przed lekarzem:-D I chyba mam rumień w nietypowym miejscu albo zakrzepicę w nietypowym miejscu, albo jeszcze coś innego nietypowego:-D Zawsze powtarzałam, że jestem wyjątkowa:-D:-D:-D

Konniczynka ja mam tak samo z tą cholerną 8 :wściekła/y:już powinnam jej nie mieć, dzisiaj obudziłam się ze spuchniętym polikiem.
Coś czuję że będzie ciekawy dzień :dry:

I jeszcze pogoda do dooopki niby ciepło ale tak pochmurno jakby deszcz miał za chwilę spaść :dry:

:-D

edit:
Kama, zdrówka dla Julki, oby to nie była jelitówka... bo i mnie dopadło :confused2:
Patisia, przez Ciebie siedzę i słucham po raz "n"ty On the floor :-D
lubie zarażać pozytywnie :-p

wiecie że u mnie na ulicy dziś ktoś grilla rozpalił?:-D :rofl2: ludzie są śmieszni-jeden dzień ciepełka, już futra pochowane na strych, krótkie spodenki zarzucają i sezon grillowy rozpoczynają :-D hihihi. :-p
Ty się śmiej w niedziele wracamy od mamy i mamy taki lasek mały niedaleko i na skraju są ławki a tam dwie rodzinki sobie ognisko rozpaliły ...

kamaaa uuuu współczuję z tym zębem mi na razie wyszły dwa zęby mądrości górna i dolna po prawej stronie :dry:

edit.

VEGAS STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Patisia ognisko to jeszcze spoko bo się ogrzać można, kiedyś co rok jeździliśmy całą paką na kulig do tego ognisko, kiełbaski i herbatka z wkładką :-D super sprawa!

A co do grilla to w tamtym roku brat M robił w połowie marca to w czapkach i rękawiczkach stali :-D a karkówe zanim zdążyli z rożna zdjąć to zimna była :-D

Do góry