reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lenka ale masz ładny avatar :tak::-)

fikusek Alanek słodki :tak: Zuzia już też w adidaskach biega :-p:tak:

Nadrobiłam w miarę możliwości, zapewne nie wszystko ale większość. Źle się dzisiaj czuję. Brat kupił mi cole i nie mogę jej odkręcić :sorry::sorry: masakra!
Rączka Zuzi już coraz lepiej, prawie tego nie widać :tak: Po południu pewnie wyjdziemy na spacer, mam nadzieję, że pogoda trochę się poprawi bo rano trochę padało i mgła była :sorry: oby słoneczko wyszło.
Zuzia wczoraj ciągle chciała ze ślizgawki zjeżdżać, ale jej się spodobało :-p wcześniej się bała, a teraz wielką radochę jej to sprawia :-)

Ja wstawiłam zupę i też planujemy na spacerek iść,bo taka pogoda,ze szkoda w domu siedzieć. Strasznie się cieszę,że robi się cieplej:)

anetka co to ślizgawka?
lolkak no to gratuluje przespanej prawie nocy
fikusek elizka współczuje, u mnie wczoraj był tak marudny ze miałam ochote go sprzedac w jakims sklepie:/
lenka jaką zupe robisz bo ja nie mam koncepcji obiadowej na dziś.

ide jeszcze ponadrabiac cokolwiek bo widze ze troche mam

Kiniorek GRATULUJĘ:-)

Umi ślizgawka to zjeżdżalnia :-p

Oglądałam ten reportaż o Szymonku, i jak dla mnie jest tutaj za dużo nie jasności, jedno nagranie nie wiadomo czy prawdziwe, dzieciak bez żadnych obrażeń, rozmawiał z Nim psycholog i wszystko ok.

Coś mi się wydaję że to spisek rodziców żeby sobie dogryźć nawzajem.
Mam nadzieję że się nie mylę, że to tylko pomówienia....

Umi ślizgawka to zjeżdżalnia :-p

Oglądałam ten reportaż o Szymonku, i jak dla mnie jest tutaj za dużo nie jasności, jedno nagranie nie wiadomo czy prawdziwe, dzieciak bez żadnych obrażeń, rozmawiał z Nim psycholog i wszystko ok.

Coś mi się wydaję że to spisek rodziców żeby sobie dogryźć nawzajem.
Mam nadzieję że się nie mylę, że to tylko pomówienia....

kaamaa ale jak wyjasnic spisek?
przeciez sam fakt jak slychac jak ta amtka drze morde na to dziecko..
jak on ja prosi jak mu karze wpierda** obiad bo go zabije....
jak wylala mu mleko, jak mu krew leciala.
dla mnie to ta matka jest znerwicowana i kazdy najmniejszy grymas dziecka jest dla neij powodem do wyzycia sie.

umi hehe to samo co zjeżdżalnie, może u Was inaczej się mówi na to:-p:-p

kama dobrze by było gdyby to wszystko o Szymonku było nieprawdą..

Poradziłam sobie z colą :-) co prawda nie odkręciłam jej ale tak mi się chciało pić, że przebiłam butelkę nożem i przez lejek przelałam colę do innej butelki :-D:-D pomysł zaczerpinięty od Vegas :-D

reklama
:szok::-D U mnie zjeżdżalnia to zjeżdżalnia a slizgawka to lodowisko:-D dla tego zgłupiałam:-p

daff co do tych nagran zgadzam sie z tobą.

jasne ze z dzieckiem moze byc ok bo puki o moze mysleć ze tak własnie wyglada rodzina...

W ogóle jak w TV leciał reportaż to mały akurat bawił sie u siebie w pokoju a mój T w kuchni cos tam robil jak tyko usłyszał to leci bo myslał ze to u sasiada któregoś. On na prawde potrafi krzyknąć ogólnie i tez na małego ale ten reportaż ogladał z otwartymi ustami...

Do góry