reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi u mnie ślizgawka to zjeżdżalnia i lodowisko
Ja miałam wrażenie jak oglądałam DDTVN, że oni są po stronie matki, ładny dom, pełno zabawek, mama tuląca dziecko itp.
Bałam się obejrzeć ten reportaż ale szczerze to było to wszytko bardzo łagodnie przedstawione.....
Żeby nie znała głębiej historii to bym pomyślała że to wszystko ściema.
Ja miałam wrażenie jak oglądałam DDTVN, że oni są po stronie matki, ładny dom, pełno zabawek, mama tuląca dziecko itp.
Bałam się obejrzeć ten reportaż ale szczerze to było to wszytko bardzo łagodnie przedstawione.....
Żeby nie znała głębiej historii to bym pomyślała że to wszystko ściema.
Umi-Wstawiam włoszczyznę i ziemniaki(albo ryż),mięso, gotuje aż zmięknie. Dodaje cieciorkę-ja mam w puszcze-wiec nie trzeba jej wcześniej namaczać i długo gotować. Planuje też dodać podsmażoną cebulkę i na koniec dodam pastę pomidorową(może być też odrobina przecieru).Podobnie robię zupę z soczewicą-ale odkąd przez pomyłkę zamiast kukurydzy wziełam cieciorkę i zrobiłam z niej zupę to ją wolę.
umi2
kaamaa a mnie ta matka patologia zajeżdża... sposób zachowania no wypisz wymaluj jakas patologia choć w reportarz starala sie cos pokazać tulic malego ale dla mnie to zwykła pokazówka
Co do ślizgawki u nas sie tak kiedys mówiło tylko na lodowisko teraz jak sie spotykam z tym słowem to tylko na wsi ewentualnie w zimie jak sa oblodzone chodniki to sie mwi " ale ślizgawa" czyt ale ślisko.
edit
Lenka musze koniecznie spróbwać bo ja robie albo grochową, albo fasolową, żurek, rosół, pieczarkową ewentualnie jarzynową
Co do ślizgawki u nas sie tak kiedys mówiło tylko na lodowisko teraz jak sie spotykam z tym słowem to tylko na wsi ewentualnie w zimie jak sa oblodzone chodniki to sie mwi " ale ślizgawa" czyt ale ślisko.
edit
Lenka musze koniecznie spróbwać bo ja robie albo grochową, albo fasolową, żurek, rosół, pieczarkową ewentualnie jarzynową
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja nie widziałam tego reportaży TVN o Szymonku a na stronie DDTVn go nie ma
U mnie tak jak i u Umi zjeżdżalnia to zjeżdżalnia a ślizgawka to lodowisko
Też zaraz śmigamy na spacer,bo podobno już jutro koniec pogody :-( Umi ni jak się to ma do twojego suwaczka o wiośnie
No i na zakupy trzeba się ruszyć,bo pieluchy sie kończą ;-) Nie wiem jakie mam kupić,bo w "3" już się prawie nie mieści a 4 pewnie jeszcze będą za duże
U mnie tak jak i u Umi zjeżdżalnia to zjeżdżalnia a ślizgawka to lodowisko
Też zaraz śmigamy na spacer,bo podobno już jutro koniec pogody :-( Umi ni jak się to ma do twojego suwaczka o wiośnie
No i na zakupy trzeba się ruszyć,bo pieluchy sie kończą ;-) Nie wiem jakie mam kupić,bo w "3" już się prawie nie mieści a 4 pewnie jeszcze będą za duże
Kamiśka :)
Ja tam nie mam zastrzeżeń do suwaczka Umi
U mnie co prawda pochmurno ale 13 stopni, żyć nie umierać ;-)
U mnie co prawda pochmurno ale 13 stopni, żyć nie umierać ;-)
reklama
anetka to fajnie ze woła, jeszcze trochę i bedzie robiła zobaczysz
A u nas tez ciepło ale brak słonca
Jak Zuzia wstanie to idziemy z siostrą do lumeksa , moze coś wychacze dla Z a najbardziej chcę kurtkę na wiosnę , bo Z ma ale bardziej takie letnie i cienkie. A teraz chodzi w futerku i mysle ze juz za ciepło jej.
A u nas tez ciepło ale brak słonca
Jak Zuzia wstanie to idziemy z siostrą do lumeksa , moze coś wychacze dla Z a najbardziej chcę kurtkę na wiosnę , bo Z ma ale bardziej takie letnie i cienkie. A teraz chodzi w futerku i mysle ze juz za ciepło jej.