reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina fajnie, że woła ale jakby jeszcze coś zrobiła :-p teraz siedzi od mniej więcej 10 minut na nocniku i ogląda Peppę :sorry: tak jakby to dla niej była fajna zabawa.. ale przynajmniej dobrze, że chce siadać, bo jeszcze niedawno płakała jak chciałam ją posadzić

reklama
anetka u mnie Kacper sika w przeciagu niecałej minuty od posadzenia, ale nie woła... jak sobie połączymy nasze dzieci to wyjdzie mix idealny:-D
Malwina powodzenia w szperaniu ja dzis bylam i za 3 zł kupiłam spodnie dla siebie dla Kacpra i bluzke dla siebie:-p

hej:-)

anetka super,że mała zaczeła wołać :-) powoli się nauczy,że jak siedzi to trzeba zrobić;-)

Malwina udanych zakupów;-)

umi Twój suwaczek jest jak najbardziej w porządku:-)

lenka może i ja też spróbuje tej zupy, bo zapowiada się smakowicie;-) super avatarek:-)

mały mi dzisiaj od rana akrobacje odstawia w brzuchu:-D śmiać mi się chce,bo mnie tak łaskocze wariat mały:-D zaraz jadę z siostrą na małe zakupy, bo chciała żebym jej pomogła wybrać jakąś kurtkę wiosenną i buty;-) a potem na 14 do pracy:-)

hej sorki że nie pisze ale mój D ma dużo pracy i nie jestem w stanie sama z brzuszkiem z mała się całkowicie ogarnąć:sorry:
i nie wchodzę na neta za często;-)

jutro idziemy na roczke.. a pojutrze do szpitala...

ale jakoś postaram się was ogarnąć żeby za dużo zaległości nie było... :-p
anetka ja moją posyłam na nocnik zawsze przed kąpielą i jest siku a jak nie ma to ona sama siedzi i czeka.. jak ją wołam do kąpieli to siedzi i mówi "nie ma" haha
ale wtedy wiem ze jej się nie chce to ją ściągam..
gratylacje że Zuzia sobie siada na nocniczku i chce siusiu tam robić :-)
zupkaogórkowa , nie wiem ja to bym w ciąży pracy nie szukała żeby poźniej powiedzię cż ejestem w ciąży i się zwalniam i liczyć na przedłużenie umowy i na macierzyńskie..
ale to moje zdanie...
ja mogłam zostać w mojej pracy po macierzyńskim ale z kilku powodów odeszłam i miedzy innymi dlatego ze nie miałam chęci 2 raz mówić że w ciązy jestem(wtedy nie byłam ale się starałam) i znów łatwić wsyztsko jak łatwiłam w 1 ciąży...

Ostatnia edycja:
Właśnie w tym problem, że ona sikać nie chce:-p tylko posiedzieć na nocniku i polatać z gołym tyłkiem :dry:
Ubrałam jej już pampersa, bo trochę nasikała do nocnika, wstała, nasikała trochę na podłogę i od tego momentu wstrzymuje :sorry:

melduje sie ze zyje nic nie czytalam przepraszam wiem tylko ze kiniorek urodzila Gratuluje.
a ja wlasnie doszlam do domu u fryzjera bylam,rewelacyjnie sie czuje:-D

wlasnie chodzi o to ze jesli nie podejme pracy jak najszybciej to nie mam co liczyc na macierzynskie, rodzinne itd. niestety za krotko tu pracowalam

No my jeden spacerek zaliczylismy, mlody na dworze w wózku spal az 2h.... teraz sie bawią w domku:-) w ogródku odkryłam zakwitnięte krokusy :)))))) normalnie czuc wiosne na dworze:) i ptaszkow wiecej spiewa......... ;-)
Słoneczko zaszlo cos, ale to nic i tak kolo 14 wyjdziemy na dwór jeszcze;-)

reklama
hejka

Zakupy w miarę udane , kupiłam Zuzi ładny rózowy płaszczyk, szlafrok disneya talmatynczyka i sobie zafundowałam białe jeansy,

Obiadek zjedzony i Z zaraz pojdzie na drzemkę a ja posprzatam i poczytam trochę ksiązki...

gosia pokaż fryzurkę, moze któraś mnie zainspiruje

umi wow za 3 zł!!!???

A tu pochwalę się jeszczę Zuzią:)

Załączniki

• DSC06412.jpg
    DSC06412.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC06377.jpg
    DSC06377.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Do góry