reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czeeee

Lolkak tak jak dziewczyny radzą dawaj coraz więcej, a co do kaszki to na pewno jej brzuszek boleć nie będzie, a sinlaca bym nie dawała bo jest strasznie kaloryczny, a Maja chyba do tych chudych nie należy? ;-)

Noo to M się wykazał proszę, proszę, a wieczorem czegoś nie chciał? :-D

I gratulacje przespanej nocy.

Fikusek nieee no obślimaczyłam monitor, Alan boski!! :tak:

Eliza nie powninni Ci wyłączyć jeśli zapłacisz za tydzień, M raz zapomniał rachunku zapłacić to dopiero po 3 tyg odłączyli.

U mnie też 10 stopni i słoneczko nie śmiało wychodzi :-) na pewno wyjdziemy na spacer, ale jest takie błoto że szkoda gadać :dry:

kaamaa tyle ze ja własnie net mialam do 2ego marca:-D i to juz 2tydzien;-) no zobaczymy, jak wylacza to zadzwonie i powiem ze zaplace za tydzien zeby mi przywrócili;-) :-p
u mnie to samo bloto wszedzie... wczoraj przed wieczorem jak daniela sciągalismy z M to mial spodnie po kolana mokre w błocie.......... :sorry:

Kaamaa nie należy,ale ostatnio na diecie chyba jest :-D Co do M to oczywiście,że chciał,ale jak powiedziałam NIE to jakoś nie pchał łap :-D

U mnie też słoneczko,ale z wyjściem z domu problem,bo pod drzwiami bagno. :dry: No ale trzeba korzystać,bo zaraz znowu lipna pogoda

witam po weekendzie:)

A my w sobote na urodzinkach u siostrzenca M bylismy , było miło ale zuzia coś nie grzeczna była. Ja tez wisniówki się na piłam i miała lekką bombkę:)

Wczoraj byliśmy u tygodniowej Julki, matulu jakie maleństwo...
A pozniej pochodzilismy na dworze , było ciepło ale u nas wiało

lolak gratki przespanej nocki

eliza moze nie wyłączą.. a co do marudzenia Zuzia ma to samo ostatnio jest nie dozniesienia , ząbki wychodzą...

fikusek ale przystojniacha:)

Witam poniedzialkowo
wczoraj caly dzien Julka wybiegaa sie w zcienkiej kurteczce bez czapki oczywiscie bo jak tak cieplo to mojedziec ko zdejmuje samo czapke;p
poszlismy do Fiku miku okazalo sie ze urodziny dziecko mialo i bylo tyle dzieci pozapraszanych ze szok. nie slzo wejsc a jak ze tak powiem nie milo pachcnialo bo tyle dzieci taka pogoda a okna nawet nie otworzyli....
wiec zrezygnowalismy i poszlismy na plac zabaw... troszke tam Julka po cudowala jednak Kacperek i tak byl najlepszy:D
Julka nadal swoje nocne wedrowki i koncerty urzadza...
wyspac sie przy niej nie da....

Hehe ja im wiecej mam ciąż za soba tym mniej moge wypic..... kiedys to sie pilo a teraz.....? :dry: po dwóch piwach padam jak kloda spac...... :sorry::confused2:

No ide pranie wywiesic na dwór, i powoli szykuje dzieciaka na spacerek:-) :-)

reklama
Do góry