reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI to już znasz faceta, któremu spodobał się Zmierzch :-)

umi nieźle rozłożył ten samochodzik na części :-p może będzie mechanikiem ;-):-p

patisia oo jak miło :-p już myślałam, że nikomu się nie podoba :-p

Daffi mam nadzieję, że jak najszybciej zrobią jej te CC, po co ją tyle męczyć
Trzymam kciuki!!

A ja potrzebuję Waszej pomocy. Przez noc na Zuzi rączce powychodziły jakieś czerwone krosteczki. Wiecie co to może być? wklejam fotke Zobacz załącznik 335734 nie widać dokładnie, ale to są takie mocno czerwone krostki.

reklama
hej;-)

kaamaa trzymam kciuki za Twoją bratową;-)

justys fajnie,ze z mieszkaniem Wam się udało:-)

umi mały mechanik z Twojego synusia;-) mały mojej siostry też lubi różne zabawki rozkładać na części pierwsze, na gwiazdkę mu kupiłam takie autko, które można w całości rozmontować i złożyć od nowa, ale miał radoche, ale oczywiście tylko przez jakiś czas:-Dzdecydowanie lepiej się "reperuje" normalne samochodziki:-)

EWI uśmiałam się z tymi drzwiami :-D:-D

ViKamcia miłego dnia;-)

patisia ja też oglądam Pamiętniki Wampirów,ale i tak jakoś bardziej wolę Chirurgów i House'a:-)

Malwina udanych urodzin:-)

matko,ale kiniorek się namęczy:no:

aale mi dzisiaj rano Jacuś kopniaka zafundował,aż się wzdrygnęłam:-D

Ostatnia edycja:
anetka pewnie że mi się podoba, i jego filmy :-p a co do chrosteczek. mi to wygląda na uczulenie, może być np od źle wypłukanego proszku przez pralkę i zostało na ubranku albo pościeli albo jakieś jedzonko :/

edit.

trinaa Housik oczywiscie i Desperate House Wife's też chociaż te najnowsze odcinki "House'a" już się tak średnio ogląda takie naciągane na siłe robione:/ nie ma tego co w pierwszych seriach :-)

Ostatnia edycja:
mam nadzieję,że u Kiniorka coś się ruszy:tak:

Kamcia ja też jestem z tych rodzinnych,ale wolałbym jednak być tam gdzie z pensji da się wyżyć a nie tylko ciułać. I tak dobrze jak się z jednej utrzymasz a nie jeszce pożyczasz :dry: Ja mam własne mieszkanie,ale i tak musiałam wylądować u rodziców,bo nie dalibyśmy rady wytrzymać we 2 za 1400-1500 a jeszcze dziecko. Tyle,że niestety nie mam kogoś kto by nam robotę nakręcił :-(

patisia co do "jak zostać królem" to się zgadzam:tak:Super film

Dziewczyny,ale mnie M wk:wściekła/y:ł Wstał rano,wyszedł,zostawił mi kartkę i pojechał kupić motor!!!!!!!!!!!!!!

anetka a swedzi ją to? bo ja mam cos podobnego jak sie za bardzo spoce ale to na nogach mi wyskakuje i mnie to boli. ale nie jestem pewna czy akurat cos takiego to jest bo nie widze dokładnie
trinaa no pewnie tez mu zafunduje takie auto... w innym przypadku to bede mu musiała cały sklep autek kupowac

Umi twoja tanczaca pralka jesdt dzisja dla mnie hitem:D:D:D
i jeszcze ci talerz potlukla no bezczelna.. a samochodzik Kacperka... hmmmm
drugie dziecko demolka:D:D:D:D
widac ze Kacper to juz mezczyna:D
swoja droga to slodziutki jest:)

Co do Kingi teaz narazie nic mi nie odp.. zastanawiam sie czy dzieje sie juz cos czy nie.....

mam nadzieję,że u Kiniorka coś się ruszy:tak:

Kamcia ja też jestem z tych rodzinnych,ale wolałbym jednak być tam gdzie z pensji da się wyżyć a nie tylko ciułać. I tak dobrze jak się z jednej utrzymasz a nie jeszce pożyczasz :dry: Ja mam własne mieszkanie,ale i tak musiałam wylądować u rodziców,bo nie dalibyśmy rady wytrzymać we 2 za 1400-1500 a jeszcze dziecko. Tyle,że niestety nie mam kogoś kto by nam robotę nakręcił :-(

patisia co do "jak zostać królem" to się zgadzam:tak:Super film

Dziewczyny,ale mnie M wk:wściekła/y:ł Wstał rano,wyszedł,zostawił mi kartkę i pojechał kupić motor!!!!!!!!!!!!!!

a "Czarnego Łabedzia" widziałaś? Rewelacja! :tak: co do M nie żartuj :no: jak tak mógł bez konsultacji z Tobą :no: to jest strasznie niebezpieczne:no: my teraz wynajmujemy pół domu u dziewczyny, która była nie cały rok po ślubie z fajnym facetem i motor to było jego hobby i w kwietniu 2009 r. pojechał się przejechać wieczorem i wpadł pod tira:-(

DZIEWCZYNY KRZYSIEK WLASNIE NAPISAL MI SMS ZE KINIA MA CESARKE.
czyli sie juz biedna nie meczy i zaraz beda mieli Kasperka u swego boku:)
jakby nie mogli tak od razu skoro i tak jej cc robia... ehhhh

patisia ja to już się zaczynam gubić powoli w tym serialu,bo od pierwszego sezonu mam na DVD, na TVN leci inny sezon, na FoxLife inny i już sama nie wiem, bywa,ze siadam a tutaj upsss-okazuje się że już widziałam ten odcinek:-D mówisz,że Czarny Łabędź dobry film?:-) właśnie miałam ochotę sie na niego wybrać;-)

umi na pewno na jakiś czas to go odciągnie od rozkładania tych normalnych;-)

no wreszcie Kiniorek:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka a nie zjadla Zuzia czegos nowego?

do mnie tata wczoraj przyjechal i jak go zobaczylam to smiac sie zaczelam.. jest caly czerwony jakby spalil sie na solarium... a to jakies uczulenie go dopadlo... dostal na nie 2 zastrzyki i schodzi i pojawia sie zaraz znow i swedzi...
i nie wie od czego jak nic niowego nie jadlo:p

Anetka ja wiem po Julce ze na to moze wiele sie skladac, glupi proszel, plyn do prania, cos na dworze mogla dotknac....
patrz czy powieksza sie czy znika....
jakby sie pwoiekszalo to lepiej isc z tym do lekarza.

Do góry