reklama
Vegas pisząc że na kupie to właśnie miałam na mysli to że młodzi powinni sami na swoim mieszkać ja jestem włąsnie tego zdania.My tam u teściowej też moglibyśmy mieć swoje 2 pokoje łązienkę i kuchnie osobną ale włąsnie tak jak piszesz nie ma to jak osobno.A moja teściowa niby nie jest jakaś najgorsza ale swoje wady ma i wiem że nie potrafiłabym się z nią dogadać na dłuższą metę,co z tego że mielibyśmy soje pomieszczenia osobno przecież i tak wszystko by widziała,wiedziała,była codziennie,tego się nie uniknie,przecież nie mogłabym się zamknąc i udawać że mnie nie ma hehehe.A tak to widzimy się raz na jakiś czas co 1 tydz,dwa i jest oddalona ode mnie 70km heheheh myslę że to zdrowa odległość.Zresztą z moją mamą też nie mogłabym mieszkać.Co innego jak ktoś nie ma wyjścia a tak to nie ma jak na ''swoim'.
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kamcia ale Ci zazdroszczę tego domku, my też mamy dwupiętrowy ale co z tego jak na górę nawet schodów nie ma
nic nie wykończone, podwórko wygląda jak łąka.
No ale cieszę się że w końcu mamy coś swojego i nikt nas stąd nie pogoni.
Czasami na mojej wsi czuje się jak w obcym kraju, też często nie mam do kogo gęby otworzyć....
Zapowiada się piękna pogoda, pogadam z mamuśką to może zrobię wypad na rynek, muszę sobie wiosenny płaszczyk kupić, w galerii zeny mnie powaliły ciekawe czy znajdę coś w "normalnej" cenie
E:
Właśnie dzwoniła Mamka, dzisiaj bratowa na CC, trzymajcie kciuki :-) ależ jestem podekscytowana ;-)
Jeśli Kiniorek nie urodziła do 24 to z jednego dnia dzieciulki będą.
nic nie wykończone, podwórko wygląda jak łąka.
No ale cieszę się że w końcu mamy coś swojego i nikt nas stąd nie pogoni.
Czasami na mojej wsi czuje się jak w obcym kraju, też często nie mam do kogo gęby otworzyć....
Zapowiada się piękna pogoda, pogadam z mamuśką to może zrobię wypad na rynek, muszę sobie wiosenny płaszczyk kupić, w galerii zeny mnie powaliły ciekawe czy znajdę coś w "normalnej" cenie
E:
Właśnie dzwoniła Mamka, dzisiaj bratowa na CC, trzymajcie kciuki :-) ależ jestem podekscytowana ;-)
Jeśli Kiniorek nie urodziła do 24 to z jednego dnia dzieciulki będą.
Ostatnia edycja:
Witam z rana. Ja przez ten Zm,ioerzch rozmażona chodze. Chyba będe musiała sobie skombinować książkę. żeby poczytać. ale film to nie to samo co książka. ona była o wiele lepsza.
Anetka ja tez nie wiem co one tak się podniecają, ja się podniecałam Edwardem ale tym w książce i byłam strasznie ciekawa jak ten Edward filmowy wygląda. oglądałam Zmierzch raz ale w baaardzo słabej jakośći. a facet i Zmierzch to dwa różne światy, w sensie romansu. S siostry syn ma 17 lat i strasznie upodabnia się do Edwarda, taka sama fryzura, sposób ubierania się i chodzenia. ale to nastolatek, z takich poważniejszych facetów nie znam nikogo kto oglada lub chce oglądać Zmierzch.
a mój ideał to Christian Bale
Ja tak jak P, o wampirach obejże każdy film jaki tylko jest możliwy. szkoda ze do seriali nie mam dostępu chyba będe musiała jakoś na necie oglądać.
Justyś Fajnie że znaleźliście nowe mieszkanko.
Kamaa trzymam kciuki za bratową.
Anetka ja tez nie wiem co one tak się podniecają, ja się podniecałam Edwardem ale tym w książce i byłam strasznie ciekawa jak ten Edward filmowy wygląda. oglądałam Zmierzch raz ale w baaardzo słabej jakośći. a facet i Zmierzch to dwa różne światy, w sensie romansu. S siostry syn ma 17 lat i strasznie upodabnia się do Edwarda, taka sama fryzura, sposób ubierania się i chodzenia. ale to nastolatek, z takich poważniejszych facetów nie znam nikogo kto oglada lub chce oglądać Zmierzch.
a mój ideał to Christian Bale
Ja tak jak P, o wampirach obejże każdy film jaki tylko jest możliwy. szkoda ze do seriali nie mam dostępu chyba będe musiała jakoś na necie oglądać.
Justyś Fajnie że znaleźliście nowe mieszkanko.
Kamaa trzymam kciuki za bratową.
Kamiśka :)
Ewi mnie też 100x bardziej podoba się książka w filmie dużo akcji jest pominięte.
Dziwnie mi się oglądało film tuż po przeczytaniu książki.
A co do seriali o wampirach to mi się strasznie podoba "czysta krew" ale teraz nie mam HBO
Gadałam z bratem, jeszcze nie zapadła ostateczna decyzja o której, bo nowa zmiana wchodzi a dziewczyna się ze skurczami męczy nie pojęte dla mnie.
Dziwnie mi się oglądało film tuż po przeczytaniu książki.
A co do seriali o wampirach to mi się strasznie podoba "czysta krew" ale teraz nie mam HBO
Gadałam z bratem, jeszcze nie zapadła ostateczna decyzja o której, bo nowa zmiana wchodzi a dziewczyna się ze skurczami męczy nie pojęte dla mnie.
umi2
Umi DObrze powiedziane. ja swego czasu sledziłam wszystkie plotki, to było mówione że ten co Jacvoba gra to [przed II częścią filomu na suiłownię chodził żeby mięśnmie rozwinąc a Pattinsonowi trzeba było kaloryfer malować
A Kacperek zdolniacha jeden. a samocvhodzik chyba plastikowy? Mareczek to nawet metalowy rozebrac potrafi.
A moje dizeciaki teraz Scooby Doo oglądaja a S na laptopie coś tam robi dla kolegi.
A Kacperek zdolniacha jeden. a samocvhodzik chyba plastikowy? Mareczek to nawet metalowy rozebrac potrafi.
A moje dizeciaki teraz Scooby Doo oglądaja a S na laptopie coś tam robi dla kolegi.
fikusek1988
Mama Alanka:)
Umi ja tak samo podobno rozwalalam samochody
Super ze u kiniorka cos ruszylo,ja jej sie nie dziwie ze spac szla,ja do 6 cm rozwarcia nie czulam skurczy:-)
Super ze u kiniorka cos ruszylo,ja jej sie nie dziwie ze spac szla,ja do 6 cm rozwarcia nie czulam skurczy:-)
umi2
Ewi Kacper nie ma juz plastikowych samochodów:/ wszystkie połamał on własnie metalowe rozbiera. No Jacob to jest facet a ten to eh moze i byłby ładny gdybym ja była chudsza albo on troche postawniejszy
Fikusek no popatrz a ja własnie szanowałam zabawki za to mój T. rozbierał wszystko co sie dało
Ja nie wiem jak on to rozebrał śruby tam przecież są:/ a śrubokreta nie miał
Fikusek no popatrz a ja własnie szanowałam zabawki za to mój T. rozbierał wszystko co sie dało
Ja nie wiem jak on to rozebrał śruby tam przecież są:/ a śrubokreta nie miał
reklama