reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi:-D niezły ile miał lat?

A mnie własnie pralka wyskoczyła na środek kuchni. A ze na blacie miałam talerze to jeden sie stłukł. Masakra dosłownie. Najgorsze jest to ze T nie ma a ja nie u miem jej do konca wepchnać:/ Jeszcze gadałam przez tel moja mama omało zawału nie dostała mały z rykiem do kuchni przyleciał. No masakra poprostu

hhee kama nie pomysl sobie źle ale pierwsze po przeczytaniu pomyślałam żebys sobie drabinę na to piętro podstawiła:-D:-p

a tak poważnie to ja bym wolała mieć w pl tyle co Ty niż to co mam tu..
bo Ty masz własne a ja nie;-)

mnie dziś znów nie będzie... sobota dzień wizyt;-)

Ostatnia edycja:
Umi 4 lata miał. MAreczek ma po nim smykalke do rozbierania, na to wygląda.
a z ta pralką to musiała stracic poziom. DLa S jak byłam w szpitalu podobno też wyjeżdżała na środek łazienki.

Ja od 2 miesięcy próbuję obejrzeć na kompie "jak zostać królem" i wczoraj miałam mega rekord 40 minut :-D
super film!:-)
Ja zawsze oglądam z napisami nie nawiedzę z lektorem,bo wnerwia mnie to że oryginalny dźwięk nakłada się polskie tłumaczenia ;-):-D
mam to samo, jeszcze ściągnąć dźwięk w AC3 przerobić na DVD i puścić na kinie domowym, cudowna sprawa:tak:
moj tez uspil Malenstwo i katuje zmierzch :tak:ja juz ogladalam a nie lubie 2 razy tego samego ogladac!
Jednak bylismy dzis z Amelka na pobraniu krwi morfologia,zelazo, i jakas ferrytyna ...a i zapisalam sie na balejaz i obciecie w poniedzialek....az sie boje...
nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za wyniki :tak:
Ewi ja ogladam zmierzch:D

Dziewczyny kiniorek czeka na decyzje o cc..
jak sie okazuje ma rozwarcie na 2 palce i skurcze:)
uuuu trzymam kciuki :tak: :-D
Kamcia domek macie? Ale super, w Polsce nigdy domku się nie dorobimy.. :baffled: no i wcale się nie dziwię, że tęsknisz za rodziną :-(

Daffi mi się ani jeden ani drugi nie podoba :-p mi się podoba: :-p:-p
Zobacz załącznik 335713http://www.google.pl/imgres?imgurl=...OYOuCB0a0G&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:20,s:0
ooooooo Johny Deep mój też number one!:-D
ja dzis cierpie na bezsennosc...:/
a dlaczego? :-(
Ewi:-D niezły ile miał lat?

A mnie własnie pralka wyskoczyła na środek kuchni. A ze na blacie miałam talerze to jeden sie stłukł. Masakra dosłownie. Najgorsze jest to ze T nie ma a ja nie u miem jej do konca wepchnać:/ Jeszcze gadałam przez tel moja mama omało zawału nie dostała mały z rykiem do kuchni przyleciał. No masakra poprostu
talerz na szczęście ;-) Synek się przestraszył i bał się o mamę :-(

ja też oglądałam "Zmierzch" i podoba mi się, oczywiście książki wszystkie 3 części są dużo lepsze niż film, ostatniej części nie licze, bo jest taka naciągana że szok i przeczytałam na siłę. G. mimo swojego wieku i nielubienia romansideł, też oglądał "Zmierzch" i mu się podobało. z seriali o Wampirach oczywiscie "Czysta Krew", "Pamiętniki wampirów" a z filmów cała saga "Underworlda" (dla mnie najlepszy film o wampirach :tak:), "Blade", i oczywiście "Wywiad z wampirem":-D

patisia widze ze jestes fanką wampirów:-p ja to z tych trzesących sie jestem:-D
Ewi pewnie tak ale tak jak sie wystraszyłam to normalnie masakra głupia pralka jeszcze nigdy tak nie zrobiła:/
Kamcia miłych odwiedzinek:-)

Mam sms od Kiniorka z 2.20 ze wody jej odeszly i ze do 7 powinno byc po wszystkim.
Dzownila do mnie Wlasnie Clio i rozmawiala z Kinga i niestety nie jest po wszytskim z Kinga poniewaz akcji brak.
Czeka na decyzje czy beda robic CC czy dalej czekac

Witam

My tez oglądaliśmy Zmierzch- fajny flim , moj m do konca z zaciekawieniem ogladał:)

A dzisiaj ma być 10 stopni ale super

A my dzisiaj zmykamy na urodzinki do 3-latka.

Nadrobię pózniej , bo trochę roboty mam.

Bez sensu... ja jednak widze plusy mojego stanu... przynajmniej szybko mały był na swiecie i sie nie mordowałam. Mogli by jej juz to cc zrobic.

reklama
patisia widze ze jestes fanką wampirów:-p ja to z tych trzesących sie jestem:-D
Ewi pewnie tak ale tak jak sie wystraszyłam to normalnie masakra głupia pralka jeszcze nigdy tak nie zrobiła:/
Kamcia miłych odwiedzinek:-)
no ja choruje na wampiry właśnie od obejrzenia Blade'a :-p co do pralki jak skakała to musiałaś mieć za małe obciążenie, za mało prania, mi też tak czasem skacze po łazience :dry:
Mam sms od Kiniorka z 2.20 ze wody jej odeszly i ze do 7 powinno byc po wszystkim.
Dzownila do mnie Wlasnie Clio i rozmawiala z Kinga i niestety nie jest po wszytskim z Kinga poniewaz akcji brak.
Czeka na decyzje czy beda robic CC czy dalej czekac
biedulka :-( trzymam kciuki :* Daffi dzięki za info :*
Witam

My tez oglądaliśmy Zmierzch- fajny flim , moj m do konca z zaciekawieniem ogladał:)

A dzisiaj ma być 10 stopni ale super

A my dzisiaj zmykamy na urodzinki do 3-latka.

Nadrobię pózniej , bo trochę roboty mam.
nas też cud miód pogoda:-D udanych urodzinek :*

Do góry