reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja brałam w ciąży Falvit prócz kwasu foliowego - Folika.

Martynka od 19.35 śpi po wcześniejszej kąpieli. Dziś mimo, że spała popołudniu prawie 2.5h to zmęczona była.

Zupkaogórkowa mnie dziś na wspomnienia wzięło i czytałam sobie moją kartę ciąży. Ciśnienia, wagi, zalecane tabletki, hehe:) Szkoda, że oryginał musiałam w szpitalu zostawic, no ale kopia też dobra:)

reklama
Vegas zazdroszczę,że Martynka już śpi :-p Zuza leży i się kręci :baffled: a chciałam "Zmierzch" obejrzeć,bo jeszcze nie oglądałam :-p:-p

moj tez juz spi od jakis 15 minut:) musze poszukac czegos do ogladania: ) bo filmu typu "Zmierzch" to nie dla mnie:) ja to uwielbiam albo komedie albo horrory:)

lolkak mi nizoral nic nie pomógł :baffled:

Daffi nie wydaje mi się:-p naprawde są straszne.. a grzywka wtedy jam wtedy wygląda :baffled:

patisia i ta cytryna coś pomogła? jak tak to spróbuję :-p

Nikt nie używa Gerber 3 ?? :-p:-p bo u mnie stoi całe opakowanie jeszcze nawet nie otwarte, kupiliśmy dwa opakowania, jedno otworzyliśmy ale Zuzia strasznie po tym mleku wymiotowała, tamto wyrzuciliśmy a to tak stoi ciągle. Jakby któraś używała to mogę oddać :tak:;-)
na mnie działał :tak:
Aneetka to czas pozbyc sie grzywki;p

zupka ja w pierwszym trymestrze też tylko Folik brałam a po 12 tygodniu Feminatal + DHA tabletka + kapsułka :tak:

Vegas no właśnie już się zaczął film :-p a ja muszę przy Zuzce siedzieć :dry:
aa to on w tv leci. Myślałam, że w necie chcesz obejrzec:) moja córa ostatnio to w ogóle w expresowym tempie zasypia;) aż się dziwię bo wcześniej to zawsze musiałam ślęczec przy niej aż zaśnie bo jak odchodziłam to zaraz wstawała przy szczebelkach albo jęczała, że mam tam byc, a od paru ładnych dni samiutka zasypia, kładę ją, odchodzę i cisza:) sprawdzam a ta już śpi, no miodek:)

Vegas zazdroszczę. Mi Maja też expressowo pada,ale tylko przy cycku :-D

Daff mi Nizoral jak na razie nie pomógł :dry: A myje już 4 czy 5 raz A ile mam w nią wlać? 100ml tak jak mówi Kaamaa?

Kaamaa a ile taki dzieciak może przyjąć dziennie owoców? Licząc pakę i sok?
A cukier w Biedronie jest chyba ilościowo określony na osobę:dry:

VikamciaG,anetka,lenka,Fikusek ja też bym się stąd wyrwała jak najprędzej. Jest tylko problem taki,że M nie dogada się po English,więc sam pierwszy urządzić się nie poleci. Musielibyśmy lecieć razem do zaklepanej roboty. Z tym,że nie ma kto załatwić. Jak już mam kogoś znajomego to M nie nadaje się to tej ewentualnej pracy..
Najbardziej wnerwiający jest fakt,że zap&&&&&&lsz nie wiadomo ile a z tej pensji ledwie wiążesz koniec z końcem. A tam żyjesz sobie,nie w luksusach,ale przynajmniej nie musisz wybierać,że kupisz to a nie tamto,albo zapłacisz rachunek a nie kupisz tego.

Jaką ja mam oszczędność że nie słodzę :-) ale to już przesada. Polskie cukrownie upadają bo cukier przywożony jest zza granicy. I stąd takie wysokie ceny.
Która ogląda Zmierzch na TVN-ie?

reklama
mój J też coś pobąkiwał o Niemczech, że może by tak spróbowac za granicą. Jego tu nic nie trzyma. Ale ja jakoś tego do łba wcisnąc nie mogę;> wiadomo, że byłoby lżej, no ale.. chyba zbytnio boję się nowości.

Do góry