reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

siedzenie za granica nie zawsze jest fajne, to fakt niestety. mi najbardziej brak rodziny, glownie mamy, znajomych i w ogole mojego miasta. tesknie za wszystkim i nie moge sie doczekac swiat kiedy wreszcie wszystkich zobacze. czuje ze umyka mi wiele waznych momentow tylko dlatego ze jestem tak daleko. z drugiej strony wiem ze w polsce nie czeka mnie nic ciekawego

reklama
Rzeczywiście za granicą łatwiej się utrzymać. A teraz od maja rynek Niemiecki ma być otwarty dla Polaków to śmiało można szukać tam pracy, tylko trzeba język znać.

chrzestny Mareczka mieszka w Gliwicach i na kilka miesięcy jeździł do Niemiec, potem tydzień dwa przerwy i znów jeździł. I mu się opłacało. A teraz już w Polsce siedzi.

ja uczyłam się wiele lat niemieckiego, ale mam wrażenie, że już nic nie pamiętam;/ zaczęłam w przedszkolu i tak do 3 liceum był niemiecki. Wiadomo, że prawie w każdej szkole zaczynało się od podstaw, no ale i tak nie pamiętam chyba nic:D mam 2 rodziny w Niemczech, ale jedni mówią i po polsku i po niemiecku a inni tylko po niemiecku, ale kontaktu nie mamy z nimi.
J mówi, że odświeżę i będę umiec na pewno, ale ja i tak ukorzeniona tu i mnie nie ciągnie nigdzie:p

Mój ogląda Zmierzch:-p ja już kiedyś widziałam:-) byłam u teściowej na ploteczkach,wróciłam niedawno ;-)

TRINA Facet oglądający Zmierzch? To baaaardzo rzadkie zjawisko. :-D
LOLKAK Dlatego my zaopatrzyliśmy się w DVD z USB. I teraz codziennie oglądamy jakiś film.

EWI stwierdził,że zobaczy z "ciekawości" czy warto bo tak wszyscy o tym debatują:-Dale chyba już przełączył na Fantastyczną 4;-)

reklama
Do góry