reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza fajna fajna:-p ciesze się,że mi się trafiło i tak sobie myślę,żeby może od października zacząć jakieś studia albo zrobić kurs na instruktora fitnessu, to zawsze jakiś szczebelek wyżej:-) ale narazie nie mam co planować w tych sprawach, bo narazie Bobo najważniejsze :-)

reklama
no wiadomo ze bobo wazniejsze;-) jak sie juz urodzi, troszke pobedziecie razem to pewnie zadecydujecie co dalej ;-)
Ja własnie zjadłam moj pierwszy dzis posilek - lane kluski :dry:
Miki zasnol na swoje drugą drzemke:-) chwila spokoju...
Ogladalam chwile co sie dzieje w Japonii po tsunami i brak słow.... :no: :-(

Myszka pospała 2 godziny i 10 minut:) u nas na obiadek rosół z ryżem i kluski z mięsem w środku, na to skwarki.
Trinaa no praca fajna Ci się trafiła. Też bym była zadowolona, albo z pracy w solarium;)

Małż pojechał na zebranie w pracy, potem do teściowej, ciekawe kiedy wróci i czy nie zapomni o napoju for me bo usycham:p

macie może jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów? Lub nie wiem, jakieś serum?

Eliza brak słów do tego tsunami:no:

Vegas ja używam Gliss Kur z jedwabiem w sprayu w takiej perłowo różowej butelce, jeszcze kiedyś takiej samej tylko że czerwonej do farbowanych włosów. Fajnie mi służy,bo włosy się elegancko rozczesują, ładnie pachną i są takie gładkie i z połyskiem;-)

lenka jedwab z biosilka jest super sprawa:-):tak:

trinaa i pozostałe dziewczyny, miała któraś z Was szampon z Biosilk?? Bo się zastanawiam czy warto wydać. Jedwab już na stałe w mojej kosmetyczne,a teraz zastanawiam się nad pozostałymi kosmetykami z serii.

lenka ja mam ten szampon i powiem Ci,że się bardzo dobrze sprawuje przy moich włosach:-) kup sobie na próbe tą mniejszą butelkę i zobaczysz jak Ci działa;-)

Edit
moje włosy się strasznie "puszą" i jak umyję tym szamponem z dodatkiem jedwabiu,a potem lekko spryskam tym Gliss Kurem to jest dobry efekt :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas- ja polecam odżywkę z Nivei. A tak to nie używam odżywek odkąd odkryłam jedwab do włosów z biosilka. Nic więcej nie potrzebuje.

Jeśli któraś ma konto na e-maluszek.pl to zagłosujcie na Adasia proszę. Jest na dole zdjęć z moim nickiem.
Głosowanie na zdjęcie miesiąca - eMaluszki.pl
ja dostałam kiedyś też jedwab od fryzjerki, próbkę, małe to z deczka, ale faktycznie super było. A Ty masz jakiś duży pojemniczek?

Oo Patisia, mówisz, że dobre to? I fajna cena widzę.

Do góry