reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek jak ma mnie bolec zab jak juz go nie ma :-) hehehe :-p no super ze juz nie bedzie mnie bolał... ale teraz proszek juz niepotrzebny, :-)

patisia kurcze wspolczuje tych przezyc z pobieraniem krwi:-( bidulek ehhh...

Ja swoim jeszcze nie badalam krwi... nie ma potrzeby to po co badac? :blink:

reklama
hejooo:)
nasza Niuska tez nie miala morfologii robionej tzn miala od razu po porodzie we wtorek idziemy obie na morf. juz wyobrazam sobie jaki bedzie wrzask:-(
trina co do wesela to dasz rade ja w 39 tyg bylam a wyskakalam sie jak glupia.

Mi jak urodzilam Mala powiedzialy ze przenosilam a mialam dzien do planowanego terminu:confused:

fikusek jak ma mnie bolec zab jak juz go nie ma :-) hehehe :-p no super ze juz nie bedzie mnie bolał... ale teraz proszek juz niepotrzebny, :-)

patisia kurcze wspolczuje tych przezyc z pobieraniem krwi:-( bidulek ehhh...

Ja swoim jeszcze nie badalam krwi... nie ma potrzeby to po co badac? :blink:
no wlasnie o to mi chodzilo:-D nie ma go juz wiec nigdy nei bedzie juz bolal:-D

Perła z mamą wróciła ze spacerku. Ta moja mama to ją rozpieszcza. Kupiła jej kolejną dżinsową spódniczkę i sukienkę dżinsową. Do tego komplet małej pomocnicy domowej - miotełkę, mopa, wiaderko, szufelkę i zmiatkę. Mycha codziennie mi pomaga w porządkach to teraz ma swoje sprzęty:D Potem się pochwalę nowymi nabytkami:) są czaderskie to muszę:p sorry:p

noo mogliby już zrobic cc Kiniorkowi.

no mogliby... Vegas koniecznie pokaz:)
do mnie przyszedl moj chrzesniak i od jakis 15 min non toper spiewa marsz marsz dabrowski juz mnie glowa boli:-D

no mogliby... Vegas koniecznie pokaz:)
do mnie przyszedl moj chrzesniak i od jakis 15 min non toper spiewa marsz marsz dabrowski juz mnie glowa boli:-D
hehe ile ma lat? moja biega po całym domu, jeszcze nie spała co aż mnie dziwi bo jak zaczęła wcześnie wstawac to ok 11 już ma drzemkę. Biega z bucikami w rączce i woła 'jejeje' i ciągle coś mówi po swojemu:) ja siedzę w kuchni z lapkiem na wysokim krześle przy ladzie to mi nie dobiera się do myszki i klawiatury wreszcie:p

patisia biedny, my tez z Zuzia bylismy na pobranie krwi jakiś czas temu i było 10 minut przerazliwego płaczu ( ja też plakała) a do tego nie dała rady się wkuć w zylę...

vegas a pewnie ze się pochwal nowymi nabytkami

Eliza tez wieje i to jak , dobrze ze chociaż słoneczko świeci i fajnie ze już nie boli

brrr ja nie mogę patrzec jak Mała płacze na szczepieniu krótkim a co dopiero jakby mieli jej krew pobierac..

reklama
Vegas 4 lata ma. ale jest taki cwaniak, ostatnio mowi wez nieprzeszadzaj co? albo nie mam sily z Toba gadac.... . albo jak jego starszy brat nie chcial przyjsc to mowi taki jestes wielki brat do Amelki mojej ukochanej nie chcesz przyjsc. a jak mala placze do tanczy przed nmia mowi zatancze Ci hiphopa :-Dśmiszny taki

Do góry