A ja wg USG przenosiłam tylko 10 dni, a faktycznie bo wg OM i po tym jak łożysko po porodzie wygladało przenosiłam 20 dni i w sumie nie wspominam dnia porodu zbyt miło najadłam sie strachu. Szczerze mówiac nigdy chyba sie tak nie bałam. Tym bardziej jak sie dowiedzialam ze mam miec za 2 min cc a ja głupia pytanie im strzeliłam czy nie moge SN urodzić. Ale ja chyba w jakimś szoku byłam bo musieli mi po 3 razy mówic co mam robic. Teraz jak wspominam to wydawało mi sie ze stoje sobie jako obserwator a nie osoba która ma rodzic. Ale potem pielegniarka mnie otrzeźwiła tekstem " Naturalnie? Trzeba szybko bo i tak nie wiadomo czy dziecko przezyje" Nie powtórzę dokladnie ale sens był podobny:/
daffi jak dla mnie ta babka ma xle dobrany stanik
mysle ze ktos powinien jej to uswiadomic
kaamaa a spróbuj wyprotowac włoski:-) i grzywke zrobic prostą:-) wydaje mi sie ze super by ci było i wcale nie wygladasz xle spodziewałam sie nie wiem jakiejś maszkary na głowie a ty takie halo robiłas nie potrzebnie
anetka ale Zuzia maleńka była, az sie nadziwić nie moge.
anetka daff a mój miał oczy spuchniete i w środku w nosie jedna dziurka całkowicie zatkana, a druga tak na tyci tyci otworek:/ ale szczerze mowiac myslałam ze wszystkie dzieci tak mają. No i przez ten nos strasznie świszczał:/