reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Tak sobie oglądam fotki i natknęłam się na pierwszą fotkę Zuzki zobaczcie jak śmiesznie wyglądała zmieniła się? ;-)
Zobacz załącznik 335447
Zobacz załącznik 335447
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Anetka jakie zawiniątko malutkie, śliczna!
Nie no wcale się nie zmieniła identyczna
Nie no wcale się nie zmieniła identyczna
Anetko kazde... moja Julka to miala podwojnie spuchniete bo miala zapalenie spojowek.. jedno oczko ledwo otwierala a jak otworzyla to ropa plynna sie jej z niego wylewala... pwoieki byly jak hamburger.... nie lubie tego wspominac...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
kamaa so sexy
anetka to na pewno Zuzia? jak nie ona!!!!
dobra idę spać bo wcześnie rano muszę obmyć obesrałka i złapać mocz ale najpierw siebie doprowadzić do ładu, bo potem biegiem na morfologie i próby wątrobowe
dobranoc laseczki:*
anetka to na pewno Zuzia? jak nie ona!!!!
dobra idę spać bo wcześnie rano muszę obmyć obesrałka i złapać mocz ale najpierw siebie doprowadzić do ładu, bo potem biegiem na morfologie i próby wątrobowe
dobranoc laseczki:*
reklama
Daffi tak od razu, po urodzeniu? Skad jej się to wzięło?
zbyt przenoszona ciaza, wody byly juz bardzo zielone i stad zapalenie spojowek... miala tez infekcje w nosku.. jejku jak sobie przypomne jakie przerazliwe dzwieki jej n osek wydawal to mam az ciary.
bylismy w szoku ja i mama ciagle lekarzy pytalysmy czy a pewno to tylko to i nic jej nie bedzie.... pozniej okazalo sie ze z pepka sie saczy cos... musialam psikac specjalnym preparatem zapomnialam jak sie nazywa a pepuszek tak sie ladnie goil ze na 7 dobe odpadl
a tuz po porodzie bylo zmartwienie czy Julka nie ma peknietego obojczyka.