reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A Kiniorek dostala zastrzyk z relanium bo znow cisneinie skoczylo do 140...

Anetka no jak nie Zuzia ale i tak sliczniutka:)

Zrobiliby już jej tą cesarkę i po sprawie :-p a nie będą ją teraz męczyć tam niewiadomo ile.

Daffi jakie zapuchnięte oczy miała :-D ale to chyba każde dziecko po porodzie tak ma:-p

Anetko kazde... moja Julka to miala podwojnie spuchniete bo miala zapalenie spojowek.. jedno oczko ledwo otwierala a jak otworzyla to ropa plynna sie jej z niego wylewala... pwoieki byly jak hamburger.... nie lubie tego wspominac...

kamaa so sexy:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

anetka to na pewno Zuzia?:szok: jak nie ona!!!!

dobra idę spać bo wcześnie rano muszę obmyć obesrałka i złapać mocz:dry: ale najpierw siebie doprowadzić do ładu, bo potem biegiem na morfologie i próby wątrobowe:sorry2:

dobranoc laseczki:*

reklama
Daffi tak od razu, po urodzeniu? Skad jej się to wzięło?

zbyt przenoszona ciaza, wody byly juz bardzo zielone i stad zapalenie spojowek... miala tez infekcje w nosku.. jejku jak sobie przypomne jakie przerazliwe dzwieki jej n osek wydawal to mam az ciary.
bylismy w szoku ja i mama ciagle lekarzy pytalysmy czy a pewno to tylko to i nic jej nie bedzie.... pozniej okazalo sie ze z pepka sie saczy cos... musialam psikac specjalnym preparatem zapomnialam jak sie nazywa a pepuszek tak sie ladnie goil ze na 7 dobe odpadl;)

a tuz po porodzie bylo zmartwienie czy Julka nie ma peknietego obojczyka.

Do góry