reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamaa, paula u mnie też dziś śnieg sypał ale topniał od razu jak spadł więc jest zielono :-p

Ja jestem:-)

Alan chyba za duzo zjadl na kolacje i zwymiotowal wszytko,teraz lezy...wiekawe kiedy zasnie:-D
biedny:-(
zobaczcie do czego sa w stanie posunac sie niektore laski by cos wygrac;p

Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej
co za laska:/

trzymam &&&&&&&&& za kiniorka :-D :-D

umi ja ne śledziłam zgłupia weszła 16.18 patrze jest avatar no to rura na konkurs i kliknęłam, chciałabym wygrać no ale... takich jak ja jest ponad 30 tys. :-p

a mój synek mnie dzisiaj tak wkurzał spał całe 10 minut :no: i ryczał a jemu nie wolno płakać, a nie dał się uspokoić :no: nosiłam, cudowałam w końcu się poddałam włożyłam go do łóżeczka i cisza... po 10 minutach słyszę gada do siebie wchodzę patrze a ten głowa pod firanką i patrzy przez okno :-D

reklama
fikusek widziałam już je:tak: niestety za długie :-p nie zmieściłoby mi się.

paula zapomniałam wcześniej pytać... jak tam fryzura Kamy? :-) bo zdjęcia się chyba nie doczekamy :-p:-p

to ja ttrzymam kciuki za Kiniorka.
Myslałam że będe miała mniej do nadtrabiania, a jednak się myliłam. Awatarek już był i ruch od razu sie zrobił :-D
Mareczek już padł, ścieliśmy mu dizsiaj włoski i wygląda już jak chłopak a nie dziewczynka :-D

Paula Pierwszy dywanik najlepszy jak dla mnie. a ja Tweetiego na ścianie niedługo będe malować. Farby dizsiaj zamowiłam.

zaraz lece film z S oglądać.

Patisia dobry jest Twój mały :-) Ja mam netbooka i właśnie go sobie chwalę za to,że jest mały :-) Specjalnie wzięłam go z Xp,żeby za bardzo nie mulił na "7"

Fikusek ach ten Twój Alan ;-) Nawet jak czytam,że biedaczyna zaliczył zwrot top i tak wzdycham do niego :-D:-D

Elizka no co TY aż takie masz ciśnienie w cyckach :-D

Maja zasnęła mi przed 19 jak tylko cycka dotknęła:dry: Znowu czekam mnie wstawanie co chwilę :dry:

Daff gratuluje wygranej ;-) Jakiego masz tego netbook'a?

Anetka u mnie dziś lało :dry: Ty szczęściaro,że miałaś taka pogodę :p

Ewi i jak zdrówko?

Paula jak tam fryz Kaamy? :-D

reklama
Nic nie ściemniam dzisiaj znalazłam kabelek, uwaga! w roboczym plecaku M :szok: nie wiem jak on się tam znalazł :dry: ale podejrzenia mam, takie małe marudzące :-D

Zaraz pstryknę jakąś i wrzucą, bo te wcześniejsze mi się nie podobają :-p

Do góry