reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi super:-p ale to jest minus netbooków że są małe :dry: ale super że wygrałaś i już go masz:tak:

Paula cudowną masz córeńkę!:-)

no a mi przyszla torba dla mojego lubego :-p myślę że będzie zadowolony :-p

edit.

kamaa, paulla ale no poprostu kocham Wasze dziewcyznki oglądać! :-D

reklama
No i doopka z wyjścia na basen będzie:dry: musze warować w domu,bo mają przywieźć dywan do pokoju dla małego,a mój pojechał już do biura:no:

paula, kaamaa słodziachne są te Wasze córeczki:-)

zupkaogorkowa będziesz miała swoją niunię zobaczysz;-)

mi na ból głowy zawsze pomagała drzemka, jakoś nigdy nie lubilam brać tabletek nie wiem, czemu:-)

juz nie moge sie doczekac... jeszcze tyle tygodni.
ja cos spac nie moge ostatnio a glowa mnie boli prawie codziennie, wiec tez ratuje sie slabymi tabletkami zeby w ogole funkcjonowac

zupkaogorkowa też na początku nie mogłam się doczekać, najchętniej to już bym kupiła ciuszki, urządzała pokoik, nawet tutaj na BB dziewczynom marudziłam:-p i ani się obejrzałam a tu już zaraz 30 tydzień:-)

Daffi super laptop:-)

Eliza mnei po wyrwaniu nie boli.....jak wyrwalam 8 zero bol nawte nei czulam ze zeba wyrwalam,po tym statnim troszeczke bolalo wiezlam tabletke przeciwbolowa jedna bo to juz byla w sumie noc bo wyrywanego mialam o 21 zeby w nocy w razie czego bol nie obudzil. Ja chyba jestem stworzona do rwania zebow:)

Paula super fotki:)

reklama
ja wiem juz od 1,5 m-ca i dluzy mi sie niesamowicie :)
a urzadzilas juz caly pokoik?
ja narazie nic nie kupuje dla malucha zeby nie zapeszac

Do góry