reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zupkaogorkowa narazie jest pomalowane i tapeta położona, mamy łóżeczko, które teściowie nam zamienili,bo najpierw mielismy kołyskę i fotel do karmienia no i dzisiaj ten dywan przyjedzie;-) meble już mam upatrzone tylko nie mam kiedy się wybrać do sklepu,bo trudno mi się z Michałem zgrać żebyśmy mogli razem pojechać:-)

Ale się dzisiaj rozpisałyście :-p:-p

kiniorek gratulacje :-) to sobie na dwa filmy pójdziecie :-p

Daffi jejj biedny chłopak. Skąd te pieprzone choroby się biorą :-:)-(
Fajny laptop :tak: ja też chce :-p:-p

paula ale Zuzia jest chudziutka :-p ślicznotka mała, widać, że fajnie się bawiły. A tam na stoliku to Julka siedzi? :-p:-D

kama fajne fotki :tak: Julka ma przecudna i ma fajne włoski :tak:

Zuzka wczoraj zasnęła mi już o 18, jak oglądała bajkę :sorry2: myślałam, że potraktuje to jako drzemkę ale spała ładnie całą noc i nawet dłużej niż zwykle, bo dzisiaj obudziła się dopiero przed 8 :tak:
Ja niedawno wróciłam z Zuzią z miasta. Byłyśmy kupić butki, zaszłyśmy od razu do lumpka, ale w sumie w Zuzi rozmiarze nic ciekawego nie było. Kupiłam jej bluzeczkę z Hello Kitty i poduszkę-kotka, bo się na nią uparła i oddać nie chciała :-p a moja mama kupiła jej w biedronce z Hello Kitty :tak: bardzo fajne są :tak:

reklama
Tak w ogóle to u nas dzisiaj piękna pogoda :tak:
Zuzia była na spacerku w tej nowej kurteczce i cienkiej czapce :tak: ja też w wiosennej kurtce. Taka pogoda mogłaby już zostać :-)

Do góry