reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Kto kliknął przyznawać się?
w co???
zupaogorkowa ja kupowalam wszytko aby o ciazy sie dowiedzialam wozek mialam juz w 3 miesiacu ciazy kupiony ja w przesady nie wierze
Z
zupkaogorkowa
Gość
a ja zabobonna jestem nawet nikomu nie powiedzialam, czekam do pierwszego usg
trinaa
Fanka BB :)
zupkaogorkowa narazie jest pomalowane i tapeta położona, mamy łóżeczko, które teściowie nam zamienili,bo najpierw mielismy kołyskę i fotel do karmienia no i dzisiaj ten dywan przyjedzie;-) meble już mam upatrzone tylko nie mam kiedy się wybrać do sklepu,bo trudno mi się z Michałem zgrać żebyśmy mogli razem pojechać:-)
.Aneta.
Ale się dzisiaj rozpisałyście
kiniorek gratulacje :-) to sobie na dwa filmy pójdziecie
Daffi jejj biedny chłopak. Skąd te pieprzone choroby się biorą :--(
Fajny laptop ja też chce
paula ale Zuzia jest chudziutka ślicznotka mała, widać, że fajnie się bawiły. A tam na stoliku to Julka siedzi?
kama fajne fotki Julka ma przecudna i ma fajne włoski
Zuzka wczoraj zasnęła mi już o 18, jak oglądała bajkę myślałam, że potraktuje to jako drzemkę ale spała ładnie całą noc i nawet dłużej niż zwykle, bo dzisiaj obudziła się dopiero przed 8
Ja niedawno wróciłam z Zuzią z miasta. Byłyśmy kupić butki, zaszłyśmy od razu do lumpka, ale w sumie w Zuzi rozmiarze nic ciekawego nie było. Kupiłam jej bluzeczkę z Hello Kitty i poduszkę-kotka, bo się na nią uparła i oddać nie chciała a moja mama kupiła jej w biedronce z Hello Kitty bardzo fajne są
kiniorek gratulacje :-) to sobie na dwa filmy pójdziecie
Daffi jejj biedny chłopak. Skąd te pieprzone choroby się biorą :--(
Fajny laptop ja też chce
paula ale Zuzia jest chudziutka ślicznotka mała, widać, że fajnie się bawiły. A tam na stoliku to Julka siedzi?
kama fajne fotki Julka ma przecudna i ma fajne włoski
Zuzka wczoraj zasnęła mi już o 18, jak oglądała bajkę myślałam, że potraktuje to jako drzemkę ale spała ładnie całą noc i nawet dłużej niż zwykle, bo dzisiaj obudziła się dopiero przed 8
Ja niedawno wróciłam z Zuzią z miasta. Byłyśmy kupić butki, zaszłyśmy od razu do lumpka, ale w sumie w Zuzi rozmiarze nic ciekawego nie było. Kupiłam jej bluzeczkę z Hello Kitty i poduszkę-kotka, bo się na nią uparła i oddać nie chciała a moja mama kupiła jej w biedronce z Hello Kitty bardzo fajne są
Kamiśka :)
Zupka a w którym tc. jesteś? i na kiedy masz termin? :-)
Trinaa zazdroszczę że już pokoik na finiszu, my dopiero będziemy zaczynać remontować, już się boję
Trinaa zazdroszczę że już pokoik na finiszu, my dopiero będziemy zaczynać remontować, już się boję
reklama