reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja kiedyś do dentysty chodziłam tak często ze było to dla mnie codziennością. Ale ostatnio jak miałam wyrywany korzen to juz nie było tak rózowo.

Mi się Zuzia obudziła , wzięlam ja na kolana i znów zasnęła, ale teraz ją połozyłam na kanapie w pokoju

Ale się dzisija nudzę ,masakra....

reklama
Daffi gratuluję sprzętu ;-)

paula super fotki:-)

ja już wróciłam do domku, wezme się za obiad bo mojemu oczywiście znowu robią szopki z godzinami pracy:wściekła/y: i chyba na 17 pojadę na basen;-)

Kurcze nie jade dzis nigdzie...:-( zadna juz nie przyjmuje kur**a... :-( jutro jedna od 8 zaczyna a druga o 12 to jade to tej co od 8ej bo czym wczesniej tym lepiej.... a zreszta M musi kolo 9 juz wyjechac na szkolenie.... wrrrr.....
wzielam dwa apapy i musi mi wystarczyc.
Kaamaa nie moge nic wziac mocniejszego bo karmie piersią.... ;]
Paula super fotki:)

Daffi fajny fajny

ok jestem juz. szkoda tylko ze taki maly ekran ma... ja slepa jestem i teraz to mamtroche utrudnione... przystosowuje go pod siebie;p bo jest goly i wesoly...
alez sie ciesze:p jak dziecko;p

zupaogórkowa cóz jak sie karmi piersia nie da sie nic chyba mocniejszego, choc mam w domu tez nurofen i na ulotce pisze ze niewiadomo czy nie mozna brac przy karmieniu bo jakies tam male iosci przenikaja do mleka ale czy szkodza to niewiadomo, po konsultacji z lekarzem mozna brac. no i jesli bierze sie raz na jakis czas tez nic sie nie stanie, takze jak apap nie da rady to wezme nurofen i tyle.... ;]

Daff cóz wsio co nowe to gołe;-) a jaki system ma wgrany?

zupaogórkowa cóz jak sie karmi piersia nie da sie nic chyba mocniejszego, choc mam w domu tez nurofen i na ulotce pisze ze niewiadomo czy nie mozna brac przy karmieniu bo jakies tam male iosci przenikaja do mleka ale czy szkodza to niewiadomo, po konsultacji z lekarzem mozna brac. no i jesli bierze sie raz na jakis czas tez nic sie nie stanie, takze jak apap nie da rady to wezme nurofen i tyle.... ;]

Daff cóz wsio co nowe to gołe;-) a jaki system ma wgrany?

windows 7 starter.. troszke okrojony niz normaln siódemka ale to dobrze bo sprzet sam w sobie nie ejst super extra. tu mam pamiec 1gb a na stacjonarnym 4gb wiec jest roznica... ale dla mnie do neta ten jest idealny:)

reklama
Paula to są fotki Zuzi z mojego aparatu zgraj sobie stąd jak możesz ;-)

SDC11194wwww.jpgSDC11202wwww.jpgSDC11200www.jpgSDC11226wwwww.jpgSDC11191wwww.jpgSDC11209- JiZ.jpg

Do góry