reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

termin mam dopiero na 7.10 ale wg moich obliczen 29.09.
zazdroszcze ze juz urzadzilas pokoik :) ja poki co zarezerwowalam dopiero pokoj w naszym nowym mieszkaniu.

reklama
anetka a u nas leje cały dzien i zimno jak nie wiem:/ poza tym w połódnie padał deszcz ze śniegiem. Zazdroszcze pogody
zupka jeszcze nikomu nie powiedziałas?:-p

U nas w niedziele śnieg sypał, od poniedziałku piękna wiosna,a dzisiaj jakies deszczysko się zwlekło:dry:

przytulny_pokoj_dla_niemowlaka_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg ten pokoik mi się strasznie podoba:-)

Apap wygrał i zab nie boli:-) jupiii, ;-) czuje ze cos tam z nim jest nie tak ale nie ma tego co bylo wczensniej;-)

Zupka to dlugo nic nie mówisz nikomu.... a dlaczego tak póżno masz pierwsze USG?

anetka u nas w sumie tez bylo cieplo ale ten wiatr byl wiec na dworzu nie bylismy, no i deszcz.... :dry:

Miki wypil juz 120ml mleczka i siedzi u mnie na kolankach, a maz robi sledzie w oleju na jutro:-D
Byl u mojego brata chwilke bo potrzebuje kanalu by zaspawac rure przy tlumiku bo brat blacharz, lakiernik;-) ale nie byl wolny kanal a jak wyjerzdzal to bratowa dala mu torbe ubranek dla Hani, po ich blizniaczkach:-) i w tym buciki ma na lato;-) hehe

bo musze czekac do 12. tygodnia zeby zobaczyc czy z dzidzia wszystko ok, tutaj to normalne. bede miala tylko 2 przez cala ciaze :/
dobrze ze apap pomogl, na mnie on kompletnie nie dziala
pokoik cudny :)

Eliza dobrze,że Ci pomogło;-)

zupka no cudny, tylko w rzeczywistości pewnie zbyt długo nie byłby taki czyściutki i piękny:-D

reklama
ogórkowa:-)Dobrze że przynajmniej tatusiowi maleństwa powiedziałaś:-p
trina pokoik piękny:-) ale całkowicie nie praktyczny po pierwszym roku zycia dziecka. Przynajmniej przy moim szogunie te sciany byłyby juz kolorowe:-p biały mam na przedpokoju i juz 2 razy gumka ściany mazałam tam przynajmniej farba zmywalna, a w pokoju musieliśmy malować

Do góry