reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak to moja dopiero na boczki ale lapki wyciaga jak chce np. do mnie i nauczyla sie i robi baran tryk:-)

reklama
Ustawiłam co sekunde, co pół się nie da :-p

umi ja ostatnio też klikałam ręcznie to po godzinie miałam już dość :-p

Mam nadzieję, że niedługo dadzą avatar, bo nie chce mi się tak siedzieć do wieczora :sorry2:

edit:
A w ogóle jest możliwe, że dadzą przed wynikami..?

lolkak mój Kacper tez na poczatku tylko na jeden bok sie odwracał a potem to juz sie turlał na wszystkie strony:-D
anetka mnie sie wydaje ze najwczesniej o 14 dadza ale czekam juz teraz:-D

a my zaraz gosci w biurze będziemy miec:/ mam nadzieje ze nie dadza awka wtedy

Daffi co poł to sie ustawic nie da a mnie sie wydaje ze co 2 s lub co 1 s jest wystarczające jesli np jest tak jak dzis ze nikt nie wie kiedy sie pojawi bo wczoraj to recznie klikałam az myslałam ze juz mi tak zostanie palec z tego klikania:-D

da się co pól sek:D
chco ja nie ufam i sama klikam

Daffi na operze się nie da, jak wpisałam 0,5 to odświeżanie w ogóle się wyłączyło.
A ty jak wygrałaś to o której był avatar?

reklama
Do góry