reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi gdyby sie mnie udało wygrać to tez bym T. kazała siedziec albo na jego FB bym ja klikała tym bardziej ze mamy rożne nazwiska:-D
lenka a własnie co do romiarów ile mierzy Adas:-p bo mój młody urusł troche w styczniu i stanął:-p

reklama
Umi no chyba tylko głupi by nie skorzystal... ale jesli ktos nie potzrebuje to zrozumiale..
z tym ze my tego drugiego od razu na sprzedaz..
bo dowiedzialam sie nie milych sytuacji i musze czym predzej wydac 600zł jesli problemow nie chce miec.

Ja zalogowałam się na Przemka konto na facebooku i będe polować, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby od teraz siedzieć przy tym facebooku, mogliby ten avatar zawsze dawać wieczorem, to byłoby łatwiej :-p

anetka mój dobił do 92 cm czyli nie jakoś imponująco urusł w styczniu 2 cm teraz pewnie sobie zrobił wolne do wrzesnia tak jak w tamtym roku:-D
Daffi ja drugiego tez bym na sprzedaż wzieła.. i nie widze w tym nic dziwnego jakos.

a co do awka to powinien byc w róznych godzinach ale zeby mniej więcej było wiadomo o której, albo zeby robiąc zestawienie godzin w których sie awek pojawiał mozna było ie spodzieąć ze wtedy i wtedy bedzie mniej wiecej o tej czy o tamtej

Mogliby ciągle tak podawać jak wczoraj, że między 17 a 20 czy 7 a 10, bo tak to jak chce coś wygrać to wychodzi na to, że cały dzień musiałabym siedzieć przy kompie i patrzeć na te oferty:dry:
Ustawiłam sobie odświeżanie co 2 sekundy i czekam... :-D

anetka tez mam co 2 s:-D wiesz ale jakby tak podawali to znowu by ludu było tak ze masakra:-p a tak kazdy by śledził sam i mniej wiecej by wiedział. Ci co by sie na prawde inetersowali to by wiedzieli a tak wczoraj mogło wejsc wiecej osób i np mogła wygrac jakas przypadkowa:-)

anetka mój dobił do 92 cm czyli nie jakoś imponująco urusł w styczniu 2 cm teraz pewnie sobie zrobił wolne do wrzesnia tak jak w tamtym roku:-D
Daffi ja drugiego tez bym na sprzedaż wzieła.. i nie widze w tym nic dziwnego jakos.

a co do awka to powinien byc w róznych godzinach ale zeby mniej więcej było wiadomo o której, albo zeby robiąc zestawienie godzin w których sie awek pojawiał mozna było ie spodzieąć ze wtedy i wtedy bedzie mniej wiecej o tej czy o tamtej

ale jak powiedza kiedy bedzie to ozbaczcie ile lduzi siedzi i poluje;p
ja wole zeby nie wiedziec keidy ebdzie i polowac caly dzien;p
w ten sposob udalos ie wygrac bo ludzi tyle nie bylo;p

anetka co 2 sekundy to za duzo... co pol sek musialoby byc;p

reklama
Daffi co poł to sie ustawic nie da a mnie sie wydaje ze co 2 s lub co 1 s jest wystarczające jesli np jest tak jak dzis ze nikt nie wie kiedy sie pojawi bo wczoraj to recznie klikałam az myslałam ze juz mi tak zostanie palec z tego klikania:-D

Do góry