reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bo tak zywczajnie nie ustawicie odsiwezania. tzreba pobrac specjalna wtyczke i zainstalowac;p
ale ja tam uwazam ze reka bardziej niezawodna niz te wtyczki.
jak ja gralam to avatar byl hmmm wieczorem nie pamietam juz dokladnie czy to byla 19
musialabym zajrzec do postow moich...czekajcie

edit

jakos kolo 19:D

reklama
daffi no ja mam wtyczkę:-D ale tylko co 1 s mozna ustawić:-p Bo tak zwyczajnie w mozilli nie ma opcji automatycznego odświeżania

lolkak narazie tylko na prawy boczek:)
Naprawde takie fajne rzeczy mozna wygrac na tym FB? moze i bym zaczela i ja grac tylko pytanie podstawowe jak> hehe:-Dciemna masa

Daffi f5 mozna ale nie na fb tylko tam na normalnej, bo na fb faktycznie przekierowuje do innej

kiniorek Gratki:-)

Hehe dziękuję :) Normalnie miałam polew ;D Ledwo się pojawiło i Krzysiek do mnie zadzwonił xD Ale to farta trzeba mieć że na 10 miejscu ;D haha

dzień doberek;-)

Vegas słodziachny widok, uwielbiam takie obrazki:-)

paula ciesze się,że humorek dopisuje;-)

EWI zdrówka życzę :*

lolkak bidulka, współczuje nocki

umi trzymam kciuki,żebyś trafiła tego avatara;-)

anetka ale świetnie Zuzia wygląda, nie moge się napatrzeć, mała modeleczka:-)

kiniorek gratuluję ;-)

ja już od 9 w pracy, mój w domu odsypia te nocne szaleństwa:-D ubaw był nie z tej ziemi,ale o dziwo nikt mnie paluchami nie wytykał,że z brzuchem przyszłam na striptiz :-D bardzo fajnie było muszę przyznać, dobrze że sie zdecydowałam;-)

reklama
Do góry