reklama
Gosdia witaj ponownie
gratulujue Zosienki
jest sliczniutka
Fikusek julia i Alan wygladaja identycznie po samodzielnym jedzeniu a Alan w wersji skate poprostu powala
no zakochalama sie w tej focie
Anetka a Zuzia znów wyglada na duzo starsza w swoich ciuszkach
hihihi
i ta jej buziunia taka okragla slicnziutka
masz modeleczke ze hohoh
Umi powodzenia na mazdzie
wczoraj to byl wyscig szczurow...
wiec nawet jak sie nie uda sie nei zalamuj łatwo nie bylo!
gratulujue Zosienki
jest sliczniutka
Fikusek julia i Alan wygladaja identycznie po samodzielnym jedzeniu a Alan w wersji skate poprostu powala
no zakochalama sie w tej focie
Anetka a Zuzia znów wyglada na duzo starsza w swoich ciuszkach
hihihi
i ta jej buziunia taka okragla slicnziutka
masz modeleczke ze hohoh
Umi powodzenia na mazdzie
wczoraj to byl wyscig szczurow...
wiec nawet jak sie nie uda sie nei zalamuj łatwo nie bylo!
umi2
Fanka BB :)
kiniorek dzisiaj ty wygrasz a jutro ja
patisia to musicie czekac na próby:/ trzymam mocno kciuki zeby to nic groźnego nie było:-)
edit Daffi wiem dla tego ssie nawet nie nastawiałam tym bardziej jak widziałam tpniowo zwalniająca aplikacje czasem mi ie wcale nie właczała usiało byc niezłe obciążenie
patisia to musicie czekac na próby:/ trzymam mocno kciuki zeby to nic groźnego nie było:-)
edit Daffi wiem dla tego ssie nawet nie nastawiałam tym bardziej jak widziałam tpniowo zwalniająca aplikacje czasem mi ie wcale nie właczała usiało byc niezłe obciążenie
kiniorek dzisiaj ty wygrasz a jutro ja
mi w ogole nie zwlaniala ale jak kliknelam to nie wiem czy zaliczylo pierwszy klik czy ten drugi;p
ja gram o bilety a jak marka nie ma to klikam z aniego o netbooka... juz sie jakad dopierdzielila na str sprzedajemy.pl;p;p
mam ja gdzies.. jakas kretynka tylko glupi by nie skrzystal jak regulamin zezwala.
markowi odp ze niestety nei wygral na pewno chco ciezko w to wierzyc to nie pozostaje nic jak uwierzyc. i ze raz wygral bilety ale mial zle nazwisko bo zamaist Baranowski bylo Bxrxnxwxkx.. zanim zaczal grac zmienil na FB ale nei wiedzielismy ze u nich aktualizacje trzeba bylo zrobic.. wiec odrzucili go.
hej Wam
u nas nocka spokojna budzila sie tylko raz a teraz siedzimy i cv z Niunia piszemy
przed sekunda "wyleciała" mi z bujawki. tzn glowe miala w bujaczku a nogi na podlodze ale sie wystraszylam pierwszy raz cos takiego odstawila. wczesniej Jej nie zapinalam bo nie krecila sie tak jak teraz jak miala zabawki to grzecznie sie bawila a tu masz
oo... motor moj tez mi du**truje ale nawet nie ma mowy o zadnym motorze. sasiad moj mial wypadek tak roztrzaskal sobie glowe za wnetrze bylo widac ledwo go uratowali i pow ze jak przezyje to bedzie roslina do konca zycia a chlopak 27 lat...zmarl...
u nas nocka spokojna budzila sie tylko raz a teraz siedzimy i cv z Niunia piszemy
przed sekunda "wyleciała" mi z bujawki. tzn glowe miala w bujaczku a nogi na podlodze ale sie wystraszylam pierwszy raz cos takiego odstawila. wczesniej Jej nie zapinalam bo nie krecila sie tak jak teraz jak miala zabawki to grzecznie sie bawila a tu masz
oo... motor moj tez mi du**truje ale nawet nie ma mowy o zadnym motorze. sasiad moj mial wypadek tak roztrzaskal sobie glowe za wnetrze bylo widac ledwo go uratowali i pow ze jak przezyje to bedzie roslina do konca zycia a chlopak 27 lat...zmarl...
daffi mnie własnie co rusz sie jakby zawieszała tak od 18... a jak kliknełam to chyba dopiero za 3 razem zaskoczyło ale tak jak pisałam nic mi nie wyskoczyło to moze wcale nie zaliczyło. Własnie i co mężowi odpisali?
napisalam juz wyzej.. zeedytowalam poista.
nie pojawilo ci sie mozliwosc dodania oferty?
Anetka -super ta kurteczka. Bardzo mi sie podoba w niej Zuzia. Dla Adasia nie chce-bo dla chłopców są obszerniejsze i niektóre wyglądają jak na starego harleyowca,no chyba,ze bym na żywo znalazła i by fajnie leżała. Narazie ma kurteczkę khaki, sama mam w tym kolorze kilka kurtek, bo lubię, no i podoba mi sie taka jak ma Alanek Fikuska-tylko szara(na allegro widziałam). -chyba się skuszę i mu kupię tylko nie wiem jaki rozmiar chyba 98 bym musiała kupić.
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Malwina jeździć spoko,ale on mi truł,że nie ma pieniędzy jak chciałam kupić ciuchy od Pauli dla małej a tu nagle na kupę szmalu na motor..
Gosia mojego nic nie ruszy jak się uprze to kupi-nawet jakby taki wypadek miał jego kolega czy brat
Mi już się Maja 3 raz przewraca na brzuch Chyba się nauczyła,bo nie wyglądało to tak ja wcześniej,że po prostu większy zamach i przewrót
Gosia mojego nic nie ruszy jak się uprze to kupi-nawet jakby taki wypadek miał jego kolega czy brat
Mi już się Maja 3 raz przewraca na brzuch Chyba się nauczyła,bo nie wyglądało to tak ja wcześniej,że po prostu większy zamach i przewrót