reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka śliczna Zuzia, mała modeleczka :-)

umi żadnych podejrzeń nic a nic :-(

kiniorek &&&& obyś wygrała :-)

Malwina nie ma to jak ploteczki z rana:-p

reklama
Gosdia witaj ponownie:)
gratulujue Zosienki:)
jest sliczniutka:)

Fikusek julia i Alan wygladaja identycznie po samodzielnym jedzeniu a Alan w wersji skate poprostu powala:D
no zakochalama sie w tej focie:D

Anetka a Zuzia znów wyglada na duzo starsza w swoich ciuszkach:)
hihihi
i ta jej buziunia taka okragla slicnziutka:D
masz modeleczke ze hohoh:)

Umi powodzenia na mazdzie:D
wczoraj to byl wyscig szczurow...
wiec nawet jak sie nie uda sie nei zalamuj łatwo nie bylo!

kiniorek dzisiaj ty wygrasz a jutro ja:-p
patisia to musicie czekac na próby:/ trzymam mocno kciuki zeby to nic groźnego nie było:-)

edit Daffi wiem dla tego ssie nawet nie nastawiałam tym bardziej jak widziałam tpniowo zwalniająca aplikacje czasem mi ie wcale nie właczała usiało byc niezłe obciążenie:-D

kiniorek dzisiaj ty wygrasz a jutro ja:-p
patisia to musicie czekac na próby:/ trzymam mocno kciuki zeby to nic groźnego nie było:-)

edit Daffi wiem dla tego ssie nawet nie nastawiałam tym bardziej jak widziałam tpniowo zwalniająca aplikacje czasem mi ie wcale nie właczała usiało byc niezłe obciążenie:-D

mi w ogole nie zwlaniala ale jak kliknelam to nie wiem czy zaliczylo pierwszy klik czy ten drugi;p

ja gram o bilety a jak marka nie ma to klikam z aniego o netbooka... juz sie jakad dopierdzielila na str sprzedajemy.pl;p;p
mam ja gdzies.. jakas kretynka tylko glupi by nie skrzystal jak regulamin zezwala.
markowi odp ze niestety nei wygral na pewno chco ciezko w to wierzyc to nie pozostaje nic jak uwierzyc. i ze raz wygral bilety ale mial zle nazwisko bo zamaist Baranowski bylo Bxrxnxwxkx.. zanim zaczal grac zmienil na FB ale nei wiedzielismy ze u nich aktualizacje trzeba bylo zrobic.. wiec odrzucili go.

daffi mnie własnie co rusz sie jakby zawieszała tak od 18... a jak kliknełam to chyba dopiero za 3 razem zaskoczyło ale tak jak pisałam nic mi nie wyskoczyło to moze wcale nie zaliczyło:-D. Własnie i co mężowi odpisali?

hej Wam:)
u nas nocka spokojna budzila sie tylko raz a teraz siedzimy i cv z Niunia piszemy :)
przed sekunda "wyleciała" mi z bujawki. tzn glowe miala w bujaczku a nogi na podlodze ale sie wystraszylam pierwszy raz cos takiego odstawila. wczesniej Jej nie zapinalam bo nie krecila sie tak jak teraz jak miala zabawki to grzecznie sie bawila a tu masz:dry:

oo... motor moj tez mi du**truje ale nawet nie ma mowy o zadnym motorze. sasiad moj mial wypadek tak roztrzaskal sobie glowe za wnetrze bylo widac ledwo go uratowali i pow ze jak przezyje to bedzie roslina do konca zycia a chlopak 27 lat...zmarl...

daffi mnie własnie co rusz sie jakby zawieszała tak od 18... a jak kliknełam to chyba dopiero za 3 razem zaskoczyło ale tak jak pisałam nic mi nie wyskoczyło to moze wcale nie zaliczyło:-D. Własnie i co mężowi odpisali?

napisalam juz wyzej.. zeedytowalam poista.
nie pojawilo ci sie mozliwosc dodania oferty?

Anetka -super ta kurteczka. Bardzo mi sie podoba w niej Zuzia. Dla Adasia nie chce-bo dla chłopców są obszerniejsze i niektóre wyglądają jak na starego harleyowca,no chyba,ze bym na żywo znalazła i by fajnie leżała. Narazie ma kurteczkę khaki, sama mam w tym kolorze kilka kurtek, bo lubię, no i podoba mi sie taka jak ma Alanek Fikuska-tylko szara(na allegro widziałam). -chyba się skuszę i mu kupię tylko nie wiem jaki rozmiar chyba 98 bym musiała kupić.

reklama
Malwina jeździć spoko,ale on mi truł,że nie ma pieniędzy jak chciałam kupić ciuchy od Pauli dla małej a tu nagle na kupę szmalu na motor..

Gosia mojego nic nie ruszy jak się uprze to kupi-nawet jakby taki wypadek miał jego kolega czy brat:dry:
Mi już się Maja 3 raz przewraca na brzuch :tak:Chyba się nauczyła,bo nie wyglądało to tak ja wcześniej,że po prostu większy zamach i przewrót :-D

Do góry