reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny posluchajcie tego:
YouTube - poparzenie mlekiem, 14 minut bicia i krzykow
boze jak mozna byc taka matką ;/ ;( ja pierdziele spłakałam sie po 2 minutach jak glupia ;(
Biedne dziecko :(
Poczytajcie komentarze i to co pisze ten facet co wstawilfilmik, sprawa byla na policji w sadzie mopsie, prokuratura umozyla postepowanie. Matka twierdzi ze filmik jest zmontoway jak ząb dziecku byl, wyrywany ;/ ;( a ojciec nie moze nic zrobic bo nie chce pojsc do wiezienia bo dziecko by do matki wrocilo. Wiec czeka na rozglos, ludzie gdzies petycje podpisuja! BOŻE NIE MOGE ;(
zabiłabym ją jabym wiedziala gdzie ona jest!

reklama
anna super praca, na pewno sobie poradzisz i będziesz zadowolona :tak: no i jaka praktyka przed narodzinami Twojego dziecka ;-)

EWI zdrówka dla Was :tak::tak:

paula, kama jak pojedziecie to liczę na fotki jak dziewczynki się bawią ;-) ja też bym chętnie dzisiaj znowu pojechała, no ale nie dam rady :dry:

Tak jak obiecałam pokazuję moją bambaryłkę w kurtce :-p
Zobacz załącznik 334945Zobacz załącznik 334946

patisia a maja jakies podejrzenia czemu ta watroba jest powiększona? czy zupełnie nic i dla tego te próby?
anetka ja w niedziele widziałam chłopaka miał moze z 5 lat w kurtce własnie podobnej i tak super ściety genialnie wygladał. Zuzce jest super w tej kurteczce:-). Strasznie mi sie podoba

Anetka łaaał ale świetnie Zuzia w tej kurtce wygląda, na początku jakoś nie byłam przekonana, ale jest na prawdę świetna :tak:

Fotki na pewno będą, a wstawię jak kabelek znajdę, nie wiem chyba muszę drugi kupić :dry:

W koncu nadrobiłam , Wy chyba nie macie co robić hehe

U ns mimo kataru nocka już lepsza ,pospała nawet do 8 :szok:

anetka uroczo Zuzia wygląda

patisia aby to nic powaznego

ewi zdrówka

lolak a my z M jezdzimy na motorze, a ja jak bedzie czas w tym roku bede chciała zrobić prawko na motor:-)

Anetka super ta kurteczka ^^ Ja mojego młodego też będę chciała potem tak ubierać hehe :)

A mnie się śniło że nie wygrałam laptopa ;] Tylko sami moi znajomi ;] A jak nie wygram to trudno. W sumie byłoby fajnie

reklama
Mi też Zuzia podoba się w tej kurteczce :tak: no i najważniejsze, że jej się podoba, jak jej zalożyłam to ściągnąć nie chciała :-p

kiniorek trzymam kciuki :tak: bo ja to nie liczęna to, że wygram :-D

Do góry