reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patisia pobudki co 2 godziny a od3 non stop przy cycu:dry: Jak już w końcu usnęła, puściła cyca i ułożyła się odpowiednio to oczywiście M wstawał.. Nie obudził jej o dziwo samym wstawaniem,ale ględzeniem,że to mu kołdrę zabieram,że nie miał miejsca itd itp :dry:

Ewi trzymajcie się jakoś i zdrowiejcie :-)

Paula co tam jeden motor lepiej kupić od razu 2 gdyby mu się pierwszy kolor znudził:-D

reklama
dzięki dziewczyny za odp :-(

lolkak bidulko kiedy Ty się wyśpisz? :-( miałam to samo póki karmiłam małego cycem i brałam go do nas to spanie było dzikie, teraz luksus chociaż wstaje przed 7 :dry:

Paula dla mnie po południu nie pasuje, bo dużo ludzi w pks jedzie :dry:

Kasę jak coś mogę pożyczyć nie ma sprawy ;-)

Byłabym wdzięczna jak popytasz tego gościa co i jak :-)

no właśnie w ogóle żadnych leków nie dostawał:-(

Kamaa, paula zazdroszcze Wam spotkanek:-p musimy podkarpackie mamuśki jakoś w kupe zebrać:-p

A ja wczoraj uwzięłam ssie na awatara:-p ale cos watpie zeby mi sie udało:-p moze dzis i sie poszczesci:-)
Mniej wiecej was podczytałam juz wczoraj, ale mi net mulił strasznie i nie chciało mi ie wnerwiac:/ dzis juz jestem na bierzaco mam przynajmniej taki zamiar

reklama
Do góry