reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula zrobie zrobie, ale jutro :-p ja tak się zastanawiam czy ta kurteczka za rok jeszcze nie będzie dobra :-p bo ona jest krótka ale ma długie rękawki, troszeczkę za długie na Zuzkę, to jest ogólnie rozmiar 98 a Zuzka 92 nosi, więc może..

fikusek :-) niezły podrywacz :-p

reklama
Gosida gratulacje!! Sliczna córeczka :-)

Fikusek Alan jest boski! nie no kocham te jego oczy ;-) lepiej w dobrą szczotkę albo jajka zainwestuj żebyś mogła laski spod okna odganiać jak się będą o Niego zabijały :-D

Daff Julka jest świetna! :tak:

Paula jak się zrobi cieplej to obowiązkowo śmigamy.

A ja przed chwilą wróciłam od szwagierki, zrobiłyśmy sobie babski wieczór z okazji święta, i trochę się upiłam cytrynówką hhihi :-D
Mam chcicę bo jak zwykle po % jestem "chętna" :-D a M śpi :dry: chyba ide zaraz budzić chama! :-D

Lolkak wcześniej zadałam Ci relację z tego jak wózek radzi sobie w błocie.

A mój Małż pojechał do pracy;) Młoda śpi bardzo niespokojnie dziś, więc ciekawa jestem czy coś się wyśpię. Poprzedniej nocy spałam tylko 4h. Ah te zęby + choroba:(

Fikusek extra bluzka z trupciochem, J to by od razu chciał taką, on uwielbia wsjo w trupie czachy:)
Anetka zapomniałam napisac, że super te foty z kulek:) chyba z Martynką się przejdę przez wiosnę do Nibylandii:)
Paula no Martynka zakochana w tacie, ale uzależniona ode mnie bardziej zdecydowanie. Ale co się dziwic jak my spędzamy ze sobą całe dnie a J pracuje.
Gosdia śliczna Zosieńka:)

Ja teoretycznie mam z kim ale w praktyce M tak mocno śpi, dętka :dry: nic z tego chyba nie będzie.
też dziś miałam smaka, ale stwierdziłam, że dziś odpuszczę bo J leżał w wyrku i się męczył z chorobą.

Martynka się non stop budzi.. masakra.. i tak od 19ej.. smarowałam już jej dziąsła, nosek ma czysty, głodna nie jest..

Ostatnia edycja:
Paula myslę że w drugiej połowie marca będzie już fajna pogoda, w sumie w taki dzień jak dzisiaj można śmiało jechać, dzisiaj pół dnia spacerowaliśmy po białym.

A i dziś dzwonił mój brat i mamy zaproszenie za chrzciny na 27 marca, ciekawe co mam teraz kupić?
Nawet nie wiem czy iść....
Bo to i trzeba jakiś "godny" prezent, i jakąś elegancką kieckę czy spódnicę kupić.

Paula moja córa uwielbia spędzac czas z nami oboje, ale np jak bawimy się w 3kę a ja idę tylko do kibelka to zaraz takie larmo Martynka odstawia jakbym wyjeżdżała na drugi koniec kraju. Za to jak J sobie gdzieś wychodzi to mu jeszcze papa robi:p Ale uwielbia się bawic i ze mną, i z Nim, J ma inne zabawy, ja mam inne, takie urozmaicenie:)

Kama- kup jakiś religijny prezent i tyle.. :sorry2: bez przesady żebyś się wykosztowywała tylko temu,że księżniczka jest księżniczką :-D ja np. bym kupiła jakiś piękny album na zdjęcia ze chrztu, pamiątkę i 50zł ostatecznie wsadziła . Możesz też kupić biblie z obrazkami dla najmłodszych/jakiś obrazek z aniołkiem. Fajnym prezentem jest zafundowanie sesji u fotografa dla Maluszka. Ale to już pewnie trochę kosztuje :tak: też myślę,że w drugiej połowie marca w końcu będzie lepiej :-p Oby chociaż z 5stopni było i słońce .. :)

Vegas
-u nas jest odwrotnie- za d płacze a dla mnie robi papa :-D Może to i dobrze,bo nie mam wyrzutów sumienia jak gdzieś bez niej wychodzę :tak: Zuzia woli się bawić z D,jakoś lepiej do siebie oboje trafiają. Ja mam za mało cierpliwości na niektóre ich wariacje:-D
ja tam wyrzutów sumienia nie mam bo krzywda jej się nie dzieje jak zostaje z tatusiem;) a ja po sobie nie daję jej poznac, że przykro mi słysząc jej płacz;)

reklama
Paula fajny pomysł z tą sesją, muszę poszukać czy w białym w ogóle coś takiego robią i ile śpiewają za taką przyjemność.

Kurcze tylko w weekend w fikolandzie są tłumy i to trochę nie bezpieczne.

Pamiętam jak zabraliśmy 2 letnią bratanicę M i mało jej tam dzieciaki nie zadeptały :dry: w każdą rurę musiałam za nią włazić.

U Nas tak samo jak J w domu to ja mogę nie istnieć. Ale to i dobrze bo wtedy dla J tyłek zawraca a ja mam luuzik ;-)

Do góry