reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A u nas znowu odwrotna sytuacja mój Z dziś truł żebym Antosia uśpiła to się poprzytulamy ale ostatecznie nic z tego nie wyszło jakoś ostatnio nie mam weny.
Dziś byliśmy na zakupach miałam sobie kupić kurtkę i buty na wiosnę ale oczywiście wróciłam z niczym bo jak mi sie podoba to za małe a jak dobre to na starszą panią oj od jutra biorę się za siebie ostro!
Małemu też chciałam kupić kurteczkę,czape i już nawet jedna oglądałam ale jakoś się zdecydować nie mogłam,ech sama nie wiem czego właściwie szukam.

Pytanko mam na jakims forum czytałam że jak dziecko ma skazę białkową to nie powinno się go szczepić na tą odrę,świnkę i różyczkę bo jakiś skład ma wiecie coś na ten temat bo my mamy skazę a jutro na szczepienie idziemy?

reklama
Fikusek do bekania i pierdzenia to jestem przyzwyczajona :-D To mnie nie rusza :-D

Paula o nie ja nie będę wydawać na takie bzdety jak motor:-D

Kaamaa tak przeczytałam sorry,że nie odpisałam:zawstydzona/y: Skoro daje radę to może i ja się skuszę. A jak rozkłada się siedzenie? Bo w sklepie już tego nie zdążyłam robić,bo ekspedientka się mnie uczepiła :dry:

Witajcie moje drogie.
Nadrobie cale zaległości jak przyjde z pracy kolo 11 :)
Dostalam robote jako praktykantka do dzieci "maluchów " w przedszkolu.. strasznie sie denerwuje ,bo w swoim zyciu malo mialam stycznosci z dziecmi.
Mam nadzieje ze jakos 1-szy dzien zleci.Tymczasem lece sie szykowac.
Pozdrawiam. Potem wpadne :)

Justyś z tą szczepionką chodzi o to że jest hodowana na białku jaja kurzego.

Paula pewnie ze dam radę bez J, najgorzej będzie się wpakować do pks z wózkiem ale damy radę. To kiedy się umawiamy? ;-)

Patrzyłam na googlach i nie na żadnej wzmianki czy ktoś robi takie sesje w białym :dry:

No nic będę musiała coś innego wymyślić....

U Nas też piękne słoneczko i ma być ok 5 stopni zapowiada się fajny dzień :-)

justys musisz udac soie do alergologa jak maly ma skaze i to on zadecyduje czy mozna szczepic...bo jak jest mocna alergia to moga presunac szczepienie albo zrobic szczepienie w szpitalu.

Witam po dłuższej przerwie.
"U nas troche się działo bo od zeszłej środy jak "Mareczek zachorował do poniedziałku byliśmy w szpitalu bo niestety dostał drgawek. "Juz w piątek wyglądał na zdrowego i się tak zachowywał. tyle ze ja złapałam tam grypę i od niedzieli do wczoraj miałam gorączkę i musze teraz uważać żeby nie pozarazac i tak juz przychorowanych dzieci. S też chory z lekka. A "justynka też kaszle.

Pki co nie nadrobię ale postaram sie zagladac dzisiaj bo dla s filmy ściągnąć trzeba. to komp będzie chodził.

ja od kiedy sie dowiedzialam o ciazy to nie mialam alkoholu w ustach:-D ale za to jak jeszcze nie wiedzialam to popilam....na rocznicy mojej i mojego exa...no i co? i tak pozniej sie rozlecialo:-D
przynajmniej sobie użyłaś ostatni raz ;-)
...
My dostaliśmy zaproszenie na obiad jutro,więc znów nie będę musiała w garach stać :-D
Mąż się dziś wykazał-dostałam bukiet róż,winko i czekoladki, a Zuzia poduszkę-słoneczko (zakochała się w niej bez pamięci:-D) i czekoladki.
Od taty dostałam kwiaty i moje ukochane Martini Bianco,mmmmm:) Fajny ten dzień kobiet:))
jak ja bym chciała zaproszenie na obiad :-p a przenciki super :-D
a to moj mamrot:-D
Zobacz załącznik 334876

samodzielne jedzenie serka(widelcem mu idzie idealnie,lyzka niestety nie):
Zobacz załącznik 334877Zobacz załącznik 334879Zobacz załącznik 334878

i w nowej kurteczce i czapce zamowione na szafce:-)

Zobacz załącznik 334880
no no no jaki przystojniaczek:-D teraz już kolejka się do niego ustawia :-p
Dziękuje wam :) Ja uciekam spać z kapustą ;P bo ciągle mi się to głupie zapalenie robi :[
Dobranoc.
witam nową mamusię :-p a córeńka śliczna :) mam nadzieje że noc ok ;-)
Ja teoretycznie mam z kim ale w praktyce M tak mocno śpi, dętka :dry: nic z tego chyba nie będzie.
u nas też nici bo w pn byli u nas znajomi :-p siedzieliśmy do później wczoraj chodziłam jak struta:-p i padliśmy oboje :p
Paula myslę że w drugiej połowie marca będzie już fajna pogoda, w sumie w taki dzień jak dzisiaj można śmiało jechać, dzisiaj pół dnia spacerowaliśmy po białym.

A i dziś dzwonił mój brat i mamy zaproszenie za chrzciny na 27 marca, ciekawe co mam teraz kupić?
Nawet nie wiem czy iść....
Bo to i trzeba jakiś "godny" prezent, i jakąś elegancką kieckę czy spódnicę kupić.
ja bym kupiła np zestaw do robienia odcisku rączki, stópki, pamiatka na całe życie :tak:
...
Ja mam dziś doskoonały humor,słoneczko już od samego rana świeci,zaraz włączam muzyczkę i będziemy z Zuzią sprzątać;-):-)
Teraz lecimy pożerać placki z jabłkami,cynamonem i bitą śmietaną bo oczywiście wczoraj za dużo ciasta rozrobilam :-D
mniam podziel się :-p

lolkak jak noc? :sorry:

wstaliśmy :-) wczoraj na szczepieniu mały zagadał wszystkich nawet nie pisnął :-)

a właśnie czy Wasze pociechy miały badanie na próbę wątrobową? :-(

Ewi zdrówka dla wszystkich, teraz taka zdradliwa pogoda nie wiadomo jak się ubierać. M też dzisiaj w nocy nosem ciągał.

Patisia my nie mieliśmy nigdy robionej próby wątrobowej.

Paula do jakiej kwoty hmmm..... nie mam pojęcia, jeśli coś będzie na prawde fajne i warte ceny swojej ceny to nawet do 200 zł. A jak nie to po prostu koperte damy :dry:

Wchodziłam przed chwilą na stronkę Fikolandu, godzina kosztuje 16zł a dwie 19 zł.
I jest specjalnie przygotowana oferta dla dzieci poniżej 3 lat, ależ się napaliłam.

A może dzisiaj się wybierzemy? :-p wiesz że ja lubię spontan, pogoda super jest.;-)

reklama
Do góry