reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosdia sliczna corcia:-) moj tez sie budzil 1-2 razy w nocy i w wieku ok 1,5-2 mies spal juz cale noce:-)

zupko to dobrze ze nie pijesz:-) w ogole to narobilas mi zamka na zupe ogorkowa:-)

reklama
Witam mamusie przyszłe i już po porodzie :)

Fikusku ja dzisiaj normalnie weszłam do sklepu a tam Reds! Zobaczyłam tylko jabłkowy i mnie coś brało a jakbym zobaczyła ten letni w żółtym opakowaniu to by mnie chyba rozniosło... Tak mi zasmakował w zeszłym roku a od kąd wiem o ciąży to nic nie wzięłam do ust :-( Jedyny "alkohol" to na własnym weselu lampka szampana i kilka pomadek z wiśnią w likierze...

Witam mamusie przyszłe i już po porodzie :)

Fikusku ja dzisiaj normalnie weszłam do sklepu a tam Reds! Zobaczyłam tylko jabłkowy i mnie coś brało a jakbym zobaczyła ten letni w żółtym opakowaniu to by mnie chyba rozniosło... Tak mi zasmakował w zeszłym roku a od kąd wiem o ciąży to nic nie wzięłam do ust :-( Jedyny "alkohol" to na własnym weselu lampka szampana i kilka pomadek z wiśnią w likierze...
ja od kiedy sie dowiedzialam o ciazy to nie mialam alkoholu w ustach:-D ale za to jak jeszcze nie wiedzialam to popilam....na rocznicy mojej i mojego exa...no i co? i tak pozniej sie rozlecialo:-D

a to moj mamrot:-D
SDC10825.jpg

samodzielne jedzenie serka(widelcem mu idzie idealnie,lyzka niestety nie):
SDC10829.jpgSDC10831.jpgSDC10828.jpg

i w nowej kurteczce i czapce zamowione na szafce:-)

SDC10832.jpg

fikusek Alanek jaki przystojniak! będzie łamał kobiece serca, oj będzie ;-) w kurteczce i czapce najlepsze! :-)

gosdia Dobranoc :tak: ja też z kapustą spałam jak karmiłam :-D:-D

A do nas dzisiaj przyszla ta kurteczka co zamawiałam na allegro. Zuza wygląda w niej genialnie :-) jak zrobię zdjęcie to Wam pokażę :tak::tak:

Gosdia Gratuluję!!!
Fikusek Cudowny jest Alanek, a ostatnie zdjęcie rewelacja!!!
Więcej nie nadrabiam, bo to 12stron, a mi się chce spać :-D Przez 2 dni nie wiem, czy uda mi się zajrzeć, więc nie pisać zbyt dużo :-D
W weekend będę nadrabiać :tak:
Dobranoc :*

anetka to czekamy na fote:-)

paula hehe :-D

w ogole na ulicy po sasiedzku jest dzieczynka Zuzia i jest pol roku starsza od Alana i codziennie jaks iewidza to od razu buziaki daja sobie w usta:-D Alan to sie wrecz rzuca na nia i caluje:-D na poczatku Zuzia nie odwazjemniala pocalunkow al epozniej juz tak:-D

Fikusek Alan wymiata :-) A na tej fotce z czapka to w ogóle wygląda na straszaka :-) Nic tylko się zakochać :-D

Paula on cały czas by siedział i motory oglądał :dry: Dzięki za paczkuszkę ;-) Czekamy ,czekamy :tak: I nie trzeba było tyle dokładać

kiniorek ja ostatnio piłam karmi,ale tęsknię za prawdziwym gorzkim piwem :-D

reklama
lolkak a tam sie zakochac w Alanie, jak to taki pierdzisław:-D nie wiem po czym wali te baki tak non stop:-D jak stary chlop:-D i beka tak samo....zero kutury...:-D ostatnio gafdalam na syke z siostra i tak beknal ze nie chciala uwierzyc ze to on i myslala ze ja:-D

Do góry