reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Też się bałam olejku ale jeszcze bardziej bałam się przenoszenia :dry: a tak jak mówią od tego nie wyczytałam żeby mogło się cokolwiek złego stać jedynie jak piszę LENKA może jednak nie wywołać i zostawić na dłużej na kibelku :-p

reklama
hej dziewczyny:-)

wszystkiego dobrego z okazji naszego święta kobitki :*

femme udanych zakupów;-)

kiniorek cierpliwości i będzie na pewno dobrze:-) wiem,że pewnie łatwo mi mówić,ale sama pewnie będe panikowała jak przyjdzie mój czas;-)

ja już dzisiaj od 7 na nogach i znowu mnie nosi:-D cieplutko fajnie,więc poszłam na dłuższy spacer z psem, na obiad wymyśliłam tortille,chociaż u nas to mało opłacalne,bo Michał żeby się najeść to musi zjeść kilka,ale raz na jakiś czas można sobie pozwilić:-p teraz muszę sobie znaleźć jakiś seksowny :-D strój na ten wieczór:-D żebym całkiem nie wyglądała komicznie na tej imprezie:-)

Ostatnia edycja:
kamaa- ja się zgłosiłam tydzień po terminie. To tak kazali przychodzić codziennie. Aż w 9 dobie mnie przyjeli,ale nie dali oksytocyny w kroplówce, tylko 3 dni zastrzyków z hormonami 2 razy dziennie. Po dwóch dnaich mnie ruszyło, to jeszcze dowalili mi oksytocyne w kroplówce-choć miałam mocne skurcze,chyba przez słabe rozwarcie.

Lolkak ja chyba biore juz ostatnie opakowanie jej, miesiac temu mialam plamienie, które trwało kolo 1,5tyg. i dzis znow patrze tez cos jest :dry:niewiem o co chodzi.... zobaczymy jak bedzie dalej :-p

Ha ha ha ale ja gapa jestem!
dopiero teraz zauwazylam ze 25 lutego wygralam koszulke w konkursie dove:D

Wszystkiego najlepszego babeczki!!!! Dużo miłości hehe ; D

Dawno mnie tu nie było ale miałam ferie i na tydzien wyjechaliśmy z mężem a teraz siedzę w domu i kuję do matury bo już za niecałe 2 miesiące wrrr... i niestety nie uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu... :(

femme ninka swietnie wygląda w okularkach :)
kinorek spokojnie sytuacja zminia sie z godziny na godzine jestem pewna ze niedlugo urodzisz! ja w srode byłam u lekarza i mowil ze zadnego rozwarcia nie ma i jeszcze musze troche poczekac a w nocy z czwartku na piatek zaczelam rodzic;p

aha i chcialam jeszcze polecic hotel. cena baaardzo przystepna a warunki wysmienite! :) O hotelu - Stacja nad Kwisą - Gryfów Śląski, hotel, restauracja, spa, dolny śląsk

Witam ! napiszę tylko że jestem na czasie z waszymi postami ale nie mam kiedy odpisać każdej z osobna więc tyle co pamiętam tak na szybko;
Daffi gratki koszulka zawsze się przyda
kiniorek biedulko wiem że się niecierpliwisz ale jeszcze troszkę i bedziesz miła swojego dzidziusia.
kama super że masz już wózio i na fotkę tez czekam
femme twoja niunia ślicznie wygląda w tych okularkach urocza jest
ania super że wyjazd się udał

Mój Z dziś mnie zaskoczył bo on raczej nie jest z tych co niespodzianki robia a tu prosze wrócił z pracy o 6.30 i budzi mnie wręczając bukiet tulipanów,normalnie w szoku bylam,w pierwszej chwili to myślałam że mi się to śni.A że była u mnie siostra na noc to też się załapała na 5 kwiatków.hehehe

UWAGA! Kobietki kochane mój mały mężczyzna ANTOŚ składa Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji naszego dnia i przesyła buziaki dla wszystkich e-ciotek.

reklama
Do góry