reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sarisa dzięki... Niestety dalej nic...

Myślałam że coś się zaczęło dziać... 5:30 mnie dopadły bóle w krzyżu i brzuch mnie bolał bardzo... Ale pochodziłam i przeszło.... A szkoda bo myślałam że się rozkręci...

reklama
Bry

Nie oglądam tych okrutnych filmików, wystarcza mi wasze komentarze.... :dry: :-p
Lolkak taaa, tez uwazam ze predzej kupie niz wygram:-D
Kaamaa pokazuj sie no! :-p

Miki wczoraj dał mi koncert.... za chiny niewiem o co mu chodzilo.... zrobil kupe wieczorem,plakal, dosta nurofen i po 15min mąż go uspil na rekach :no: no porazka..... :-( dziąsła na górze opuchniete juz miesiac a zeby nie wychodza tylko go mecza.... :-(
a dzis o 2:24 skonczyl juz 9mies... kurcze zlecialo....

LASKI WSIO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA!!!!! ;-)

Witam

Wszystkim Kobitkom duzo uśmiechy na twarzy

a ja od M dostałam 3 ksiązki Martyny Wojciechowskiej ale się cieszę , w wolnej chwili bede czytała.

Zuzię w nocy zaczął katar męczyc , nie spała pół nocy, rano juz wstała. leci jej ze szok, a do tego temperaturę ma. Nie wiem od czego , moze się przegrzała, albo wczoraj za długo na dworze byłyśmy-ale ciepło było. no nic zeby jej szybko przeszło bo strasznie marudna jest

idę rosołek robic

Eliza dalej nie znalazłam kabla :wściekła/y: nawet M mi pomagał i nic!

Kiniorek idź weź sobie na prawdę długą bardzo ciepłą kąpiel, w wodzie sobie sutki ptycaj.

Malwina zdrówka dla Zuzi.

Przyjechał wózek!! ale express, wczoraj o 10 zamówiłam i już jest :szok:

Wszystkiego naj,naj,naj z okazji komunistycznego babskiego święta :-D

Elizka u nas podobnie:dry: Ja już wątpię czy to kiedykolwiek się skończy ;-)

Kaamaa jak coś to ja Ci kabel do aparatu podrzucę jakoś :-D No i jak już dostaniesz to się pochwal co i jak :-D

Koniczynka ja chyba też wyrodna,bo cały czas pracy szukam:-D

Vegas jeszcze raz zdrówka

Paula ja też na śniadanie zjadałam wczorajszy obiad :-D

Kama no właśnie nie wiem czy sobie nie zrobię. Może się zrelaksuję itp bo normalnie czuję się jakby mnie z Krzyża zdjęli. Fajnie że wózek już masz!

kiniorek no dobrze dziewczyny radza idz wez kąpiel i pomecz sutki;-) moze warto napic sie tej kawy;-)

Lolkak i jak bierzesz dalej Azalie?

Eliza dalej nie znalazłam kabla :wściekła/y: nawet M mi pomagał i nic!

Kiniorek idź weź sobie na prawdę długą bardzo ciepłą kąpiel, w wodzie sobie sutki ptycaj.

Malwina zdrówka dla Zuzi.

Przyjechał wózek!! ale express, wczoraj o 10 zamówiłam i już jest :szok:

ja miałam taks amo:D zmaowilam z rana jak zobaczylam ile do mnie maja to pomyslalam matko boska kiedy dojada.. a na drugi dzien o 10 juz byli:D

KOBIETKI KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS W DNIU NASZEGO SWIETA I DLA NASZYCH MALYCH KOBIETEK KTORE TEZ OBCHODZĄ TO ŚWIĘTO:)

Paula pisalam ci na gg wczoraj ze kurteczka doszla:D
jest sliczna i jak fajnie Julka wyglada w niej... tylko na dole tak smiesznie odstaje;p;p

reklama
Do góry