reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula hahahahaha..... dzidzius..... :-D :laugh2:....
:oo2: nie raczej nie, musialby go ktos najpierw zrobic, do tego tabsy regularnie... sex tez bo raz w miesiacu... :-p :laugh2:

Lolkak no lepszataka przeprawa z kupa niz jej brak jakis czas;-)

ale tu cisza :szok:

reklama
Odzywam się ;]

Byłam w szkole i szok normalnie. Kartkówka z angola na 5 a zadania z matmy na 4 :szok:
Wracając do domu rozbolał mnie brzuch i to wszystko... Czatuję na laptopa dzisiaj na FB :-p

justys podziękuj Antosiowi za życzenia:* i gratuluję kwiatków;-)

paula może malutka ma kiepski dzień,a z resztą jest dzień kobiet,więc może sobie troszke pogrymasić;-)

kiniorek gratuluje ocen;-)super;-)

lolkak powodzenia u lekarza:-)

ja się zaraz zbieram do pracy, ostatnio się sporo dzieje,więc dobrze,przynajmniej się nie nudzimy:-p

Wszystkiego najlepszego kobietki :-D
P. prezentu mi nie wręczył, ale jest chory i się kuruje w domu, a życzenia z samego rana były, więc mu wybaczam :-D
A teraz uciekamy na spacerek z małą, bo już po obiadku, a słoneczko pięknie świeci :tak:

hej... nadrobiłam co nie co ale nawet niewiem co czytałam :(:(:(
Bylismy u chirurga dziś... od razu dał termin operacji na 15 maja..... :-(
Kinia lada dzień urodzisz ....
Patisia jak tam na szczepieniu??

reklama
Do góry