reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia ja tez myslalam ze chusty ponizej 200zł nie dostanie sie....
juz mam prezent dla Olenki z okazji narodzin:D

Fikusku a moze wy tam sobie korespondujecie co? hehe zartuje
na pewno zesmy kiedys kombinowaly no bo jakzeby inaczej....

reklama
Witajcie :)
Udalo sie :) dostalam te prace. od jutra zaczynam :) nawet nie wiecie jak sie ciesze:) niby 1/4 etatu to nie juest zbyt duzo. ale wsam raz na sam poczatek :)przynajmniej sie nie namecze :)

Anna gratuluję, też szukam ale na razie nic :dry:

VikamciaG tak właśnie myśłałam :-D Najtańsze widziałam po 150 :-D A jaką miałaś huśtawkę?

Kaamaa jak tak to powinny wytrzymać :-D Ale relacje i tak musisz zdać ;-) Mi się podobał,bo ma całkiem szerokie siedzisko:tak:

Daff,Fikusek
bo moja mam do tego wózka spacerówkę "kubełko" i tutaj się oparcie się nie rozkłada :dry: Mogę je tylko podciągnąć do tyłu i wtedy jest wrażenie,że dziecko leży-chociaż nadal jest w pozycji siedzącej L

Eliza a nic tak pytam 70 km mam do Slomczyna;-)
a ja jutro jade cv zlozyc tu i tam moze gdzies sie odezwa bo tam gdzie nie chcialam zapeszac to chyba zapeszuylam lece bo z malana recach duzo nie napisze

reklama
Do góry