reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
femme Ninka genialnie wygląda :-) dobrze, że nie ściąga, mojej to bym nawet nie założyla a już by na podłodze leżały
Zuzia w końcu zasnęła. Wcześniej to prawie padała, a teraz oczywiście ciężko było zasnąć ja już się umyłam to teraz mam czas na siedzenie przy kompie w końcu
Jutro jedziemy na ta salę zabaw
Zuzia w końcu zasnęła. Wcześniej to prawie padała, a teraz oczywiście ciężko było zasnąć ja już się umyłam to teraz mam czas na siedzenie przy kompie w końcu
Jutro jedziemy na ta salę zabaw
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzięki w imieniu Niny :-)
Przede wszystkim jestem zdumiona że tak ładnie w nich chodzi widoczne jest jej lepiej :-)
ANETKA - to aparat weź ze sobą koniecznie :-)
Przede wszystkim jestem zdumiona że tak ładnie w nich chodzi widoczne jest jej lepiej :-)
ANETKA - to aparat weź ze sobą koniecznie :-)
Kamiśka :)
Femme slicznie wygląda! :-)
Kiniorek 55 zł u Nas płacę 35. I to duże starcza na tydzień tylko na początku, później jak je już więcej to 1,5 opakowania idzie.
Anetka superanckie te buciki chyba muszę w weekend pepco odwiedzić
Lolkak czytałam opinie o tym wózku i ma same dobre, zobaczymy.
Dzisiaj wysłali, ma do pokonania 200km to przy dobrych wiatrach jutro albo pojutrze będzie. Ale wypróbuje go dopiero w weekend bo u Nas takie błoto że żal takiego cacka
Ja też woziłam Julkę w spacerówce na płasko, ważne żeby miała utwardzane oparcie i będzie git.
Wróciłam godzinę temu, dodam że byłam umówiona na 16, nie dość że spędziłam w salonie 3h to jeszcze ścieła mnie na krótko i kolor ni to brązowy ni to czarny.
Wyglądam jak baba z lat 60tych
Kiniorek 55 zł u Nas płacę 35. I to duże starcza na tydzień tylko na początku, później jak je już więcej to 1,5 opakowania idzie.
Anetka superanckie te buciki chyba muszę w weekend pepco odwiedzić
Lolkak czytałam opinie o tym wózku i ma same dobre, zobaczymy.
Dzisiaj wysłali, ma do pokonania 200km to przy dobrych wiatrach jutro albo pojutrze będzie. Ale wypróbuje go dopiero w weekend bo u Nas takie błoto że żal takiego cacka
Ja też woziłam Julkę w spacerówce na płasko, ważne żeby miała utwardzane oparcie i będzie git.
Wróciłam godzinę temu, dodam że byłam umówiona na 16, nie dość że spędziłam w salonie 3h to jeszcze ścieła mnie na krótko i kolor ni to brązowy ni to czarny.
Wyglądam jak baba z lat 60tych
fikusek1988
Mama Alanka:)
kama daj fotke
Kamiśka :)
Ni cholery! nie pokarzę!
Od dzisiaj zaczynam chodzić w kucyku non stop
6,99 łaaał, drożyzna
Od dzisiaj zaczynam chodzić w kucyku non stop
6,99 łaaał, drożyzna
reklama
kiniorek91
Kamma No 55zł... Podwyżka jakaś Wiedziałam że wcześniej dadzą na rzeczy dla dzieci. Jak wszystko do góry poszło z VAT to na jedzenie dla dzieci tak samo. Pokaż fotkę
Nawet dała mi za darmo ręczny odciągacz i nakładki sylikonowe z AVENTA ... 2 pary w wersji mniejszej i większej.
Ale się mi brzuch stawia... I nawet boli trochę...
Nawet dała mi za darmo ręczny odciągacz i nakładki sylikonowe z AVENTA ... 2 pary w wersji mniejszej i większej.
Ale się mi brzuch stawia... I nawet boli trochę...