reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patisia:szok::-( Boże,aż się powyłam....jak to jest możliwe,że kobieta która nosi pod sercem przez 9 miesięcy taki skarb może potem robić coś tak potwornego:no: jest tyle kobiet,które nie mogą mieć dzieci,choć bardzo chcą....ja pier......(przepraszam za słowo) ale masakra,nie ogarniam tego:-(

EDIT:

zamówiłam na Allegro drewniane literki z imieniem JACEK do pokoiku, zobaczymy czy fajne,mam nadzieję ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia ja tez myslalam ze chusty ponizej 200zł nie dostanie sie....
juz mam prezent dla Olenki z okazji narodzin:D
jak dla noworodka to lepiej elastyczną chustę będzie służyć napewno 4 miesiące , bo ta tkana to dla takich własnie dniemowlaków starszych troszkę
Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRWKA 50cm TANIO (1487676858) - Aukcje internetowe Allegro

lub po prostu taka
CHUSTA TKANA AZIMI świetna na początek + PORADNIK (1475700963) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście w tej co ja mam można też nosić niemowlęta mniejsze ale nie da się na niej zrobić takich samych wiązań co na tej elastycznej;-)
a te co dałam teraz linki też są bardzo dobre i również moge polecić :-)

Anna gratuluję, też szukam ale na razie nic :dry:

VikamciaG tak właśnie myśłałam :-D Najtańsze widziałam po 150 :-D A jaką miałaś huśtawkę?

Kaamaa jak tak to powinny wytrzymać :-D Ale relacje i tak musisz zdać ;-) Mi się podobał,bo ma całkiem szerokie siedzisko:tak:

Daff,Fikusek
bo moja mam do tego wózka spacerówkę "kubełko" i tutaj się oparcie się nie rozkłada :dry: Mogę je tylko podciągnąć do tyłu i wtedy jest wrażenie,że dziecko leży-chociaż nadal jest w pozycji siedzącej L
]huśtawkę miałam taką
FISHER PRICE Hustawka RAINFOREST Kołyska NA PRĄD (1472507593) - Aukcje internetowe Allegro
i bardzo mi odpowiadała, ale zajmowała za dużo miejsca ...
teraz chcę kupić jakąś małą składana i łatwą w przenoszeniu:tak:

dziewczyny :no:
YouTube - zeby tylko mi nie leciala krew

jestem w szoku w rozpaczy jak tak można!

o matko jedyna...
ta matka jest ze tak powiem jebnięta i to równo .. jak tak mozna!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Malwina śliczne te buciki :tak:
My wczoraj takie kupiliśmy Zuzi w Pepco GIRL2GIRL SUPER TRAMPKI O ROZ.22 (1483081020) - Aukcje internetowe Allegro fajne są :tak:

anna gratuluję :tak: powodzenia

patisia szok.. :szok: jak tak można

Zuzia już leży i zasypia, mam nadzieję, że szybko pójdzie. O 18 na kolanach u mnie siedziała i już jej się oczka zamykały :sorry: ale wybudziłam ją, pobawiłyśmy się, to nie zasnęła :tak:

ViKamcia i jak Ci służy ta chusta,bo ja się zastanawiałam nad kupnem takiej na przyszłość:-) super avatarek;-)

jak chcesz na długo to najlepiej tą co ja mam tyle że po prostu nie będziesz mogła użyć wszystkich wiązań no i najlepiej dla dziecka od 3 miuesiąca tak.. choć cześniej też można
ale ważne że będzie na dłużej... :tak:
a chusta jest super...
i wygodniejsza od nosidła..
jak to się mówi,.. kto nie spróbuje ten nie wie;-) hehe
będę was uczyć się wiązać :-) hihih

ja jestem zadowolona i nie żałuję że ja kupiłamm..
żałowałam tylko ze przez bóle w podbrzuszu musiałam przestać nosić małą:tak:

Patisia normalnie mnie ścięło... To nie matka normalnie... Ja mam niżej pod sobą dziewczynę. 2 dzieci. Ma faceta. Ale tak klnie na te dzieci że aż ją u mnie słychać :|

A ja byłam na spacerku długim z mamą ale dalej nic mnie nie rusza. Byłam też u sąsiadki niżej. Dobrze bo mnie uświadomiły z jej mamą żeby się modlić o karmienie piersią. Jej mała nie może jakoś jeść NAN i Bebiko - ciągle wymiotuje, ulewa itp. Kupiły Bebilon ale też nie dał nic. No to kupiły BEBILON PEPTI. Czekają na efekty. Ale nie w tym rzecz - normalnie nawet nie zdawałam sobie sprawy ile mleko kosztuje. A ten bebilon zwykły 800g kosztuje 55zł! Nie dość że na tydzień starcza tylko to jeszcze taki drogi!

Na moje szczęście też zapytałam się o dodatek dla rodzin co nie pracują rodzice. No i my z Krzyśkiem w zeszłym roku nie zarabialiśmy. Więc ten dodatek powinien nam się należeć z tego co mi mówiły. Bo u niej jest tak że ona miała pracę jakąś a jej mąż tak samo i wyszło więcej jak te min 504zł na osobę.
Cieszy mnie to bo to zawsze ten 1000 więcej na koncie.

dziewczyny :no:
YouTube - zeby tylko mi nie leciala krew

jestem w szoku w rozpaczy jak tak można!
:szok: co to za matka:szok: idiotka!!! oby jej ktos pysk zlal.....
Malwina śliczne te buciki :tak:
My wczoraj takie kupiliśmy Zuzi w Pepco GIRL2GIRL SUPER TRAMPKI O ROZ.22 (1483081020) - Aukcje internetowe Allegro fajne są :tak:

anna gratuluję :tak: powodzenia

patisia szok.. :szok: jak tak można

Zuzia już leży i zasypia, mam nadzieję, że szybko pójdzie. O 18 na kolanach u mnie siedziała i już jej się oczka zamykały :sorry: ale wybudziłam ją, pobawiłyśmy się, to nie zasnęła :tak:
fajne buciki:-)

Patisia normalnie mnie ścięło... To nie matka normalnie... Ja mam niżej pod sobą dziewczynę. 2 dzieci. Ma faceta. Ale tak klnie na te dzieci że aż ją u mnie słychać :|

A ja byłam na spacerku długim z mamą ale dalej nic mnie nie rusza. Byłam też u sąsiadki niżej. Dobrze bo mnie uświadomiły z jej mamą żeby się modlić o karmienie piersią. Jej mała nie może jakoś jeść NAN i Bebiko - ciągle wymiotuje, ulewa itp. Kupiły Bebilon ale też nie dał nic. No to kupiły BEBILON PEPTI. Czekają na efekty. Ale nie w tym rzecz - normalnie nawet nie zdawałam sobie sprawy ile mleko kosztuje. A ten bebilon zwykły 800g kosztuje 55zł! Nie dość że na tydzień starcza tylko to jeszcze taki drogi!

Na moje szczęście też zapytałam się o dodatek dla rodzin co nie pracują rodzice. No i my z Krzyśkiem w zeszłym roku nie zarabialiśmy. Więc ten dodatek powinien nam się należeć z tego co mi mówiły. Bo u niej jest tak że ona miała pracę jakąś a jej mąż tak samo i wyszło więcej jak te min 504zł na osobę.
Cieszy mnie to bo to zawsze ten 1000 więcej na koncie.

ja alana nie karmilam cycem bo nie chcial,dostawal bebiko i bylo ok.

Polozylam alana i czekam na NW

Witam wieczornie ;-) ja już mam małą okularnicę w domu :-) całe szczęście chodzi ładnie w okularkach widocznie dobrze dopasowane :-) oto i moja mysia Zobacz załącznik 334456 :-D uwielbiam to zdjęcie :-D najsłodsza okularnica na świecie :-D :-p

Co do tego filmiku :no: nie obejrzałam nawet do połowy i się poryczłam i wyłączyłam :-( :no: coś okropnego jak bym taką dorwała to bym ją chyba na śmierć zatłukła... niektórzy nie powinni mieć dzieci a w tym popi*** kraju nawet taka suka porządnej kary nie dostanie o ile w ogóle dostanie trzeba czekać aż taka w końcu zatłucze takie biedne dziecko na śmierć i w tedy reagują i wielkie zdziwienie jak to się stało ... ależ się wściekłam nie mieści mi się to w ogóle w głowie ...

reklama
femme Ninka swietnie wyglada w okularkach:-)

dokladnie jets tak jak piszesz ktos zareaguje az zatlucze dziecko i wielkie zdziwienie bedzie...

Do góry