reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia super ta chusta.... kurcze chyba sie skusze i tez zamówie:-) moj uwielbia byc noszony na rekach a na wiosne lato to bedzie super rozwiazanie dla nas, zamiast taszczyc wózek wziąc chuste:tak: :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas Heh dzieci lubią takie głupie bajki :-D Przemek Zuzi kupił płytę z bajką Świnka Peppa w biedronce i teraz co chwilę muszę jej włączać :-p A Teletubisie Martynka widziała?
Ale mi zrobiłaś ochotę na zakupy lumpkowe dla Zuzi :-p chyba się w tygodniu wybiorę :-)

umi no w końcu Kacper to chłopak :-p myślę, że buciki na wiosnę będziemy musieli kupić już w rozmiarze 24 :tak:

paula też lubisz Zuzię w leginsach? :-) mi się strasznie podoba jak moja Zuzka ma leginsy :tak: Ja w tesco widziałam takie fajne trampki całe w cekinach, będę musiała je kupić, tak mi się spodobały :-)

trina :-D:-D i co, skorzystasz? :-p mi by się nawet na takie coś nie chcialo iść :-D jakoś mnie to nie kręci :-p

cherie no to trzymam kciuki :tak:;-)

Daffi nie pamiętali? :sorry: czy po prostu nie chcieli złożyć życzeń? :eek:

fikusek i jak kurteczka i buty? Fajne? ;-)

Mąż już pojechał do pracy. Zuzia ogląda Peppę, a ja nie mam co robić :-p
Jutro może zabiorę Zuzię do salki zabaw, niech też ma coś z dnia kobiet ;-)

Eliza jasne...
i powiem wam ze wcale w tej chuście nie jest za gorąco ani matce ani dziecku ... bo jest przewiewna...
i wogóle ja tam jestem na tak tak tak.. hihih

no jedyne co to trzeba się nauczyć zawiązywać , ale to też proste , ja za 2 razem już miałam poprawne wiązanie:tak:

zmykam bo będe miałą gości z aniedługo

Lolkak no moja gondola nam sluzy do dzis jeszcze bo mam duzy wózek, ale oj=n jest ciezki i naprawde juz od dawna mysle o chuscie ale kasy zawsze brakuje.... ale kurcze musze ja kupic do wiosny :tak: ;-)
Kamcia dziekowac;-) przydatny link podałas;-)

No nie miał nic przeciw dopóki nie dowiedział się że lekarz może palcami wyczuć czy główka jest bardzo nisko ;]

Daffi
może te schody na 8 piętro coś dadzą :-D Chyba że nie pójdziemy dzisiaj...
Dokładnie ta sama sytuacja, mój sie dowiedział ze mały jest nisko i mam lekkie rozwarcie tak tyle:-D

anetka nie no bez przesady chłopak ale nie musi miec takiej nogi kilka lat i on mojego T. przebije bede mu musiała kupować buty rozm 50 na zamówienie chyba

Kamcia jakie tanie te chusty:szok:

Lolkak ja tego wózka będę używać po białostockich chodnikach, sklepach i na wycieczkach, na mojej wsi to by nawet metra nie przejechał :-D

Daff no to chlup! :-D za szybkie rozwarcie :-D

A ja się chyba nigdy nie dam przekonać do chusty, wiem wiem....

przeraża mnie to wiązanie, nie bardzo sprawna manualnie jestem :-D

Dobra spadam bo na 15 do fryzjera, trzymajcie kciuki żebym łysa nie wróciła :-D

reklama
Do góry