reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej!
Matko ! ale wy tu skrobiecie :szok: nie było mnie od wczoraj i musiałam 30 stron nadrobić:szok: ale spoko dałam radę,babska ciekawość nie zna granic:-D
U nas ok mały śpi od 20,a mój Z dziś znowu pojechał do mamusi i nas zostawił ale ja nie chciałam tam nocować nie ma jak u siebie.

Nareszcie mogę się pochwalić że mój mały w końcu zaczął chodzić Hura!
No i podzielę się z Wami fajną nowiną moi znajomi,którzy nie mogli mieć dzidzi w końcu po 2 in vitro im się udało,strasznie się cieszę i juz planuję co im dam po Antosiu.Dla mnie to szczególna sprawa bo ja też ponoć nie mogłam mieć dzieci,ba mam nawet 2 wypisy ze szpitala z wynikiem ''niepłodność pierwotna'' a jednak mamy swój ukochany CUD!

Niestety nie wszystkim odp. bo nie dam rady ale...

Dafi- ja nie kumam o co chodzi z tym konkursem,a ciekawa jestem,więc jak możesz to napisz mi jak krowie na granicy bo ja jakaś ciemna jestem,ale oczywiście gratuluję Ci serdecznie. :tak:
Kiniorek- trzymam kciuki żebyś jak najszybciej tuliła synka w ramionach.
femme - kurcze to naprawdę spora wada ale na pewno szybko minie i okularki pomogą,a różowy to piękny kolor.
themartynka -oby Twój jak najszybciej pracę znalazł i wszystko Wam się ułożyło.
Cherie- biedny Danielek,dobrze że juz mu przeszło,a Ty się kuruj kochana i zdrowiej.A i ja też nie słyszę ''mama'' bo mój szkrab woła na mnie ''tata''.:-D
Gosia- kochana chętnie Cię wysłuchamy,bo to dobre miejsce żeby się na swoich Panów wyżalić, i nie złość się już jutro będzie lepiej.:-)
Kasiuch- gratulujemy kolejnego zębola.:tak:
paula12100- dla mnie matma to czarna magia:-D

no nareszcie mam nadzieje że jutro jak wejdę to nie naskrobiecie z 10 stron bo padnę:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jezuuu, Daniel dopiero zasnął... chyba go brzuszek bolał, bo jeszcze dwie kupki zrobił w ciągu godziny...
ale mnie rozkłada, wszystko mnie boli i do tego ten katar... NIENAWIDZĘ!
femme, dla mnie to cały czas "nie do wiary", jak tak małe dziecko może mieć taką wadę... życzę, żeby się szybko zmniejszała.
kiniorek - narobiłaś mi smaka na tę sałatkę!
daffi, Jula miała chyba radochę ;-)
vegas - zdrówka!

moje dziecko dziś miało manię chodzenia do tyłu i skakania. a słowa "mama" już daaaawno nie słyszałam :sad:

edit. co do odległości to ja też z podkarpacia jestem ;-) zatem może uda się jakoś spotkać z umi i patisią? ;-)
bardzo chętnie :tak: ja jestem otwarta na spotkania i nowe znajomości :-p zdrówka dla Danielka :tak:
a my z Kamą jutro na pizzę idziemy razem,o! :-D
Ale też bym była chętna na jakiś zlot-jak najbardziej:)

Martynka- kurcze,niech Twoj M szuka czegokolwiek,bo i tak masz nieciekawą sytuację,skoro już Gabunie Ci chcieli odebrać:/
Gosia- nie smuć się <przytula mocno!>:) i wal jak w dym jak chcesz się wygadać

Paula to w końcu na pizzę tak?

Naleśniki, kawa, lody, piwo odpadają? :-D chyba wszystkie wersje przerobiłyśmy :-D
ale Wam dobrze, weźcie mnie ze sobą :-p
no my mieszkamy kawalek od birmingham,

ja tez bym byla chetna na zlot:D:D:D

witam jeszcze wieczorowa pora, melduje tylko ze olkowi przebila sie jeszcze gorna dwoja...:)

i spadam na pizze i film-dobranoc!!
gratuluje zębalków :-D

Bry

Ale dzis denny dzien... nie spimy od 5.... :dry: a Miki juz marudzi bo oczywiscie spiacy.... :no:

theMartynka mój tez jest karany a jednak pracuje i zarabia, takze jak sie chce to sie potrafi:tak: zmobilizuj go jakos czy cos.... jak sie pytaja o karalnosc to sie mowi prawde a jak sie nie pytaja tz ze ich to raczej nie obchodzi. W jednej pracy jak narazie chcialy od mojego M wpisu czy karany czy nie,wiec wpisal ze tak a i tak tam pracował ;-)

Wdziałam wątek matematyczny ale ja z matmy to noga...

Co do zlotu to ja jestem z okolic Wawy, w sumie w polowie miedzy Radomiem a Wawą, Lolkak jest tylko blisko no i z Misia sie planuje spotkac jak bede u siory :tak:

Sorrka... spadam chwilowo bo młody juz tak placze ze....:wściekła/y: :no:

Justyś gratki dla Antosia! zanim się obejrzysz i będzie biegał :-)

Garatulacje dla znajomych, super że w końcu się udało!

Tylko niech później uważają, znajomi mojej mamy też nie mogli mieć dzieci, po pierwszym in vitro "zaskoczyła" urodziła bliźniaki, kochali się bez zabezpieczeń i 12 miesięcy później było kolejne szczęście poczęte naturalnie :-) ( nie muszę dodawać że nie planowane :-D)

Patisia żebyś mieszkała bliżej to bardzo chętnie, może kiedyś uda Nam wszystkim się spotkać w jednym miejscu.

Paula ooo tak! zamierzam Cię zagadać na śmierć :-D
Jeszcze będziesz tego żałować :-D

Eliza cierpliwości kobieto życzę ;-)

Tak jak Paula pisała dzisiaj się spotykamy, M już zwiał na podwórko drzewo rąbać, oczywiście chodzi o to żeby jak najmniej z Julką siedzieć :dry:

Spadam się szykować i dom trochę odgruzować.

reklama
Eliza... on chce pracowac juz był na 10 rozmowach ale chyba go nikt nie chce przyjac ... był w ochronie nie pytali sie o karalnosc wiec poszedł pracowac dosłownie pracował kilka godzin... bo kierownik przyszedł w trakcie pracy i powiedział mu ze w ciagu 2 tyg musi przyniesc papierek ze jest nie karany ... i od tamtej pory szuka i szuka .... A ja tez jestem z okolic wawy .. dokładnie to z piaseczna blizej do wawy mam:-)

U mnie nocka była nawet spoko... gabunia wstawała tylko 2 razy...

Do góry