reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
theMartynka no to ja niewiem, moze jakies ma wymagania ze tej pracy nie moze znalezc.... moj to szuka wszedzie gdzie sie da :-p
a do Piaseczna ja mam 50km:-p :-)

eliza.... on szuka pracy wszedzie..... w poniedziałek idzie na rozmowe w sprawie sprzatania osiedli... zobaczymy co z tego bedzie.... Ja mu muwi zeby nawet do ugniatania gów** poszedł aby jakies dodatkowe pieniadze były...:-D

Witam

Nie nadrabiam bo chyba z 50 stron bym miała.

M załatwił mi internet , kupił startówkę z Playa.

Nie bedziemy przedłuzac umowy z IPlusem , bo po pierwsze mają drogo a po drugię podciągniemy internet z biura i bedziemy mieli internet w domu za darmo i bez limitu transferu.:)

Zuzia poszła na drzemkę a M pojechał na spotaaknie w klubie.

A ja sobie farbę na głowę włozyłam, zobaczę co z tego wyjdzie:-D

A ktoś blisko Tczewa może mieszka????

JUSTYS - gratulacje dla Antosia ! :-) i faktycznie cud wam się zdarzył :szok: no i ta para musi być strasznie szczęśliwa ja to bym chyba całą ciąże ze strachu że coś może się stać przeleżała i co tydzień do lekarza biegała :-p :-p

MALWINA - ja mam dość blisko do Tczewa :-p :-)

K do pracy zaraz idzie więc dzisiaj zamulać będę w domu ... a wieczorem na imprezkę lecimy uczcić urodziny K i kolegi więc będzie niezła bibka pewnie :-p K chce mnie na kierowcę zrobić ale chyba się nie dam :-p

kamma a my mielismy na firmę i płacilismy coś koło 80 zł za 3 Gb transferu a to nam nie starcza,

W pleyu za 50 zł masz 4 Gb

reklama
a ja mam orange i place 50zl za 2GB ;]... ale umowa wreszcie sie nam konczy we wrzesniu i planujemy brac w cyfrowym polsacie jak zrobia w naszej okolicy zasieg...:dry::nerd:

ale Mikołaj mi marudzi.... spal wtedy pol godziny.... sprzedalam go potem tatusiowi a ja barszcz bialy wstawilam, buty poumywalam, zamiotłam, odkurzylam, kurze starłam...;-) zostalo podlogi umyc:-)
wracam na góre a Mikołaj cały był zasrany.... :szok: niewiedzialam od czego zaczac...:sorry2:

Do góry