reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula.... raczej psychiczne... ja to sie juz nie moge doczekac poniedziałku ide do lekarza chodz pewnie nie odrazu stwierdzi ze jestem w ciazy... pewnie bede musiała czekac z 2 tyg na usg ....:-(

reklama
Patisia ja bym chciała ;D Wczoraj był fałszywy alarm ale wiem przynajmniej że się już pcha na świat :)
Femme jestem bardzo pozytywnie nastawiona i chętnie bym juz poszła :) może mnie w niedzielę zostawią już. Zobaczymy :)

NAm sałatka z gyrosa poszłaaaaaa ;D Już jej nie ma prawie. Mamie zostało trochę na spróbowanie i koniec ;D

jezuuu, Daniel dopiero zasnął... chyba go brzuszek bolał, bo jeszcze dwie kupki zrobił w ciągu godziny...
ale mnie rozkłada, wszystko mnie boli i do tego ten katar... NIENAWIDZĘ!
femme, dla mnie to cały czas "nie do wiary", jak tak małe dziecko może mieć taką wadę... życzę, żeby się szybko zmniejszała.
kiniorek - narobiłaś mi smaka na tę sałatkę!
daffi, Jula miała chyba radochę ;-)
vegas - zdrówka!

moje dziecko dziś miało manię chodzenia do tyłu i skakania. a słowa "mama" już daaaawno nie słyszałam :sad:

edit. co do odległości to ja też z podkarpacia jestem ;-) zatem może uda się jakoś spotkać z umi i patisią? ;-)

Ostatnia edycja:
kasiuch... No pomyliłas sie o pare dni... Gabrysuia urodziła sie 27 grudnia ...A zainteresowało mnie to jak napisałas o benefitach.. mieszkam w wielkiej brytani..??
Ja mieszkałam w birmingham przez jakies 1,5 roku i było nawet fajnie... i muj ojciec tez załatwiał benefity... a jak wruciłam do polski to po jakis 4 miesiacach ojciec przeprowadził sie do londynu i tam jest do dzis...pracuje na autobusach..

femme A ile córeczka miała lat jak pierwszy raz poszłyscie??
no my mieszkamy kawalek od birmingham,

a my z Kamą jutro na pizzę idziemy razem,o! :-D
Ale też bym była chętna na jakiś zlot-jak najbardziej:)

Martynka- kurcze,niech Twoj M szuka czegokolwiek,bo i tak masz nieciekawą sytuację,skoro już Gabunie Ci chcieli odebrać:/
Gosia- nie smuć się <przytula mocno!>:) i wal jak w dym jak chcesz się wygadać

ja tez bym byla chetna na zlot:D:D:D

witam jeszcze wieczorowa pora, melduje tylko ze olkowi przebila sie jeszcze gorna dwoja...:)

i spadam na pizze i film-dobranoc!!

reklama
Do góry