themartynka2010
Fanka BB :)
paula.... raczej psychiczne... ja to sie juz nie moge doczekac poniedziałku ide do lekarza chodz pewnie nie odrazu stwierdzi ze jestem w ciazy... pewnie bede musiała czekac z 2 tyg na usg ....:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Kochana Twój już ma pracę?paula.... raczej psychiczne... ja to sie juz nie moge doczekac poniedziałku ide do lekarza chodz pewnie nie odrazu stwierdzi ze jestem w ciazy... pewnie bede musiała czekac z 2 tyg na usg ....:-(
yhym.. a z czego żyjecie? trzymam kciuki by tę pracę dostał, to strasznie ważne mając drugie dziecko w drodze.vegas... jeszcze nie ale szuka cały czas...trudno mu znalesc prace bo jest karany
no my mieszkamy kawalek od birmingham,kasiuch... No pomyliłas sie o pare dni... Gabrysuia urodziła sie 27 grudnia ...A zainteresowało mnie to jak napisałas o benefitach.. mieszkam w wielkiej brytani..??
Ja mieszkałam w birmingham przez jakies 1,5 roku i było nawet fajnie... i muj ojciec tez załatwiał benefity... a jak wruciłam do polski to po jakis 4 miesiacach ojciec przeprowadził sie do londynu i tam jest do dzis...pracuje na autobusach..
femme A ile córeczka miała lat jak pierwszy raz poszłyscie??
a my z Kamą jutro na pizzę idziemy razem,o!
Ale też bym była chętna na jakiś zlot-jak najbardziej
Martynka- kurcze,niech Twoj M szuka czegokolwiek,bo i tak masz nieciekawą sytuację,skoro już Gabunie Ci chcieli odebrać:/
Gosia- nie smuć się <przytula mocno!> i wal jak w dym jak chcesz się wygadać