reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja mam w neti za 40 z groszami bez limintu:)
moj wlasnie tez nawrobil w [pieluche...trzeba przebrac i na spacer wyjsc bo u mnie 8 st na plusie:-)

reklama
Hehe:-) dzien kupy mamy dzis :-D

Kurcze u mnie na dworze wieje strasznie i chyba dzis odpuszczam sobie spacerki... odpoczne sprzatając;-)

a na forum weekendowa cisza;-)

hej:)

a ja chooora. Nocka fatalna, strasznie bolała mnie głowa, bolało mnie gardło i nos miałam zatkany mimo kropli. Młoda w dodatku często budziła i o 6.20 już była wyspana:( nie chciała nawet na minutę usnąc choc cudowałam jak mogłam. Przed 10 J ją zabrał do teściowej a potem mają jechac do prababci, więc posprzątałam dom i kuruję się. Kurcze, J rzadko zabiera mi Martynkę i czuję się jak bez ręki:p I jakoś cicho jest:D

Justyś gratulacje dla synusia:) a od szwagierki mąż ma siostrę co też nie mogła miec dzieci. Wiele lat się starali, rodzina pomogła i dofinansowała in vitro i mają teraz bliźniaki - chłopca i dziewczynkę:)

Eskowo złożyłam teściowej życzonka z okazji dnia teściowej. Skromne, ale myślę sporo przekazują ''Każdej synowej życzę takiej teściowej jak Ty. Wszystkiego najlepszego w dniu Twego święta.''
Ja bym się wzruszyła dostając takiego eska to liczę, że się jej spodobał. Podziękowała już:-)

Vegas wracaj do zdrowia ;*
Dzisiaj jest Dzień Teściowej?:-D nawet nie wiedziałam :-p tak czy inaczej, życzeń nie zamierzam składać :-p

Ja też niestety chora :dry: dosłownie wszystko mnie boli, wszystkie kości, mięśnie, przespałabym cały dzień. Głowa mnie tak napieprza, że wytrzymać nie idzie. Jak mierzyłam temp. to miałam tylko 38 stopni, więc nie dużo ale i tak boli :dry:
Mam nadzieję, że Zuzi do końca nie zarażę.. wystarczy, że już ma katar i kaszle :sorry2:
Dzisiaj miałam iść do prababci na imieniny ale niestety nie dam rady :-(

Vegas wracaj do zdrowia ;*
Dzisiaj jest Dzień Teściowej?:-D nawet nie wiedziałam :-p tak czy inaczej, życzeń nie zamierzam składać :-p

Ja też niestety chora :dry: dosłownie wszystko mnie boli, wszystkie kości, mięśnie, przespałabym cały dzień. Głowa mnie tak napieprza, że wytrzymać nie idzie. Jak mierzyłam temp. to miałam tylko 38 stopni, więc nie dużo ale i tak boli :dry:
Mam nadzieję, że Zuzi do końca nie zarażę.. wystarczy, że już ma katar i kaszle :sorry2:
Dzisiaj miałam iść do prababci na imieniny ale niestety nie dam rady :-(

Ja na pewno nie zloze! w zyciu!
a czy wasze tesciwoe znaja date urodzin wnuka swojego?
w przypadku gdzie jest ich malo jeden czy dwoch....

vegas duzo zdrowia
anetko dla ciebie tez duzo zdrowia.

jedna z definicji na wikipedii ze dziekuje sie etsciowym za:

za ich obecność, zainteresowanie i pomoc w wychowaniu dzieci, utrzymaniu wspólnego gospodarstwa domowego, rozwiązywaniu problemów itp..

czyli mojej ani nie ma ani sie nie interesuje ani nie pomaga nie roziwazuje nam problemow.....

Ostatnia edycja:
Moja tesciowa ma 5 wnuków.. ( wszyscy chłopcy ) i zna każdego date urodzenia :D:D:d a ja sie zastanawiam czy złoże życzenia hehehe....

Dziewczyny zdrówka życze:tak:

Anetka zdrówka;*
Daffi moja teściowa na prawdę jest fajną babką, aż trudno uwierzyc, że takie istnieją. Ma czasem swoje foszki, ale ogólnie nie wtrąca się, ma swoje zdanie, zawsze pomoże, nie da złego słowa powiedziec o swojej rodzinie /synowych włącznie/. Teściowa ma trójkę wnucząc, pamięta każde daty, pamięta ilości zębów:D i umiejętności danego wnuka. A prababcia od Martynki to w ogóle odlotowa. Ponad 70 lat, prawie 80, a zna daty urodzin wnucząt, prawnucząt, oczywiście swoich dzieci, kuzynów i innych. Masakra jaka pamięc:) Dodam, że samych wnucząt ma prawie 20:) prawnucząt ok 10 będzie. Dzieciaków 4.

reklama
Do góry